Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Täppgränd 113, Enskede/Enskededalen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
68 kvm
Avgift
3 161 SEK / mån
Rum
2 rum

Stilren lägenhet högst upp i huset.

Perfekt planerad och luftig 2,5:a med gott om plats för paret eller den växande familjen! Här bor du ljust och insynsskyddat med hiss i huset och närhet till tunnelbana högst upp i huset med stor balkong i fritt läge med fin utsikt över park och grönska. Genomgående fint renoverad bostad där vi möts av en välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter, ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen. Ett fullutrustat och smakfullt renoverat kök med matplats för det stora sällskapet. Vidare erbjuder lägenheten ett rofyllt, rymligt sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Vidare finns ytterligare ett rum som idag nyttjas som barnkammare. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Brf Videgården 1 är en välskött och trevlig förening i Enskededalen. Föreningen har en fin innergård med gräsytor, sittbänkar och lekplats. Föreningen tillhandahåller även cykelrum/barnvagnsförråd, tvättstuga och samlingslokal som går att hyra och föreningen äger marken samt har ca 18 hyresrätter kvar!

På bara ett par minuters gångavstånd ligger Sandsborgs T-banestation som tar dig till City på ca 10 minuter. I anslutning finns även ett litet centrum med bl.a. mataffär, apotek, gym, Pressbyrå, bibliotek, simhall och torghandel. I närheten finns även flertal goda restauranger och mysiga fik, skolor och förskolor, utomhuspool och parker. Globen och Tele2-arena som erbjuder ett rikt utbud av nöjen, shopping och sportevenemang finns några stenkast bort. Innerstaden är bara några minuter bort med bil eller cykel. I närheten av lägenheten ligger populära friluftsområdet Nackareservatet med dess badsjöar, fina promenadstråk, motionsspår, golfbana och utegym. Under fina sommardagar kan man njuta vid utomhusbassängen vid Nytorps gärde. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar utförsåkning.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy