Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Tullingebergsvägen 14B, Tullingeberg, Tullinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
3 160 SEK / mån
Rum
3 rum

Yteffektiv 3:a med uteplats

Modern och yteffektiv 3:a med stilsäkra och kvalitativa materialval rakt igenom som producerades 2016.
Här bjuds man på en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till lägenhetens väl tilltagna uteplats. Köket är i absolut toppskick med stilrent grått kök med passande carraramarmorkakel som stänkskydd. Två bra sovrum varav det ena har tillgång till en stor walk-in-closet. Badrummet är mycket smakfullt med marmorgolv, modern storlek och standard samt tvättmaskin.

Lägenheten ligger med ett charmigt läge och har en privat ingång samt flertalet utgångar till den härliga uteplatsen som rymmer plats för soffgrupp samt matbord för härliga sommardagar.

Belägen i trivsamma och populära Tullingeberg och solida Brf Konvaljen, med endast kort promenadavstånd till Tullinge C.

En lägenhet som bör upplevas på plats!

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Entré som möter lägenheten med en storslagen öppenhet. Här finns nisch för enklare avhängning. Golv i vitlaserat ekparkett.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket. Extra utgång till lägenhetens uteplats i lugnt och soligt läge. Vardagsrummet har vitlaserat parkettgolv.

KÖK
Stilsäkert kök med bra arbetsytor och god känsla. Bra förvaring, fullstor diskmaskin, induktionshäll, ugn samt kyl & frys (samtliga -16). I anslutning till köket finns även matplats som rymmer 2-4 personer.

SOVRUM 1
Det mindre av de två sovrummen. Här ges en härligt ljusinsläpp från den glasade altandörren. Vitlaserat ekparkettgolv och inbyggd bokhylla.

BADRUM
Toppfräscht badrum med marmorgolv och våtrumsmålade väggar. Dusch med glasvägg, handfat med kommod, tvättmaskin med torkfunktion samt wc och golvvärme.

SOVRUM 2
Det större av sovrummen med bra utrymme för dubbelsäng samt ytterligare möblering. Vitlaserat ekparkettgolv.

KLÄDKAMMARE
I hallen till sovrum 2, finns rymlig klädkammare med förvaringssystem.

Storstilad uteplats om närmare 20 kvm i soligt sydostligt läge. Här kan man sitta ostört utan någon direkt insyn.

Dokument (pdf)

Brf Konvaljen - Stadgar (2015) Årsredovisning 2020

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

2 095 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

52 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tullingebergsvägen 14B

Ort

Tullinge

Kommun

Botkyrka

Beskrivning av förråd m.m.

Tillhörande förråd finns.

Lägenhetsnummer

265

Våningsplan

Markplan av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Altan

Storstilad uteplats om närmare 20 kvm i soligt sydostligt läge. Här kan man sitta ostört utan någon direkt insyn.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Konvaljen

Organisationsnummer

712800-0671

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Ansluten till kabelnät där grundutbudet ingår i månadsavgiften (Comhem).
Internet: Bredband ingår i månadsavgiften (via Bredbandsbolaget). Går även att erhålla från Comhem (ingår dock inte i månadsavgiften).

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 269
Antal lokaler: 23

Föreningen har barnvagns- och cykelförråd. Dessutom finns bastu med motionscyklar, gästlägenhet, samlingslokal, 7 tvättstugor samt 2 grovtvättstugor.

Antal lägenheter

263

Byggnader

Byggår

1959

Ekonomi

Månadsavgift

3 160 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, tv och bredband ingår i avgiften.

Andelstal insats

0,3467%

Andel av månadsavgift

0,3467%

Överlåtelseavgift

1 138 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

455 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

600 SEK/månad

Summa driftkostnad

600 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 180 parkeringslatser, varav 27 är garageplatser. Kösystem tillämpas, kontakta HSB Södertörn för mer information.

Beskrivning

Övrigt

Föreningen har verkligen underhållt fastigheten väl, med bland annat stambyten, fasadmålning samt nya, balkongräcken och tvättstugor. Under 2010-2011 har även samtliga fönster bytts ut. Under 2013 renoverades yttertaken.

Tullinge tillhör Botkyrka kommun och har en egen gymnasieskola samt goda kommunikationer till Stockholm city liksom till grannorterna Huddinge och Tumba. På promenadavstånd här på "Berget" finns bl a närbutik, frisör, pizzeria/grill samt dagis och grundskola.

Ett större urval av butiker och restauranger finns i Tullinge centrum. Där finns Postens kassaservice, apotek, postcenter och bank samt även Medborgarkontor och bibliotek. På andra sidan pendeltågsstationen hittar du vårdcentralen och apoteket.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta