Länk kopierad!

Visningar

sön 30 jan 12:00 - 12:45
Välkomna!
mån 31 jan 17:30 - 18:00
Välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
10 750 000 SEK / Utgångspris
Adress
Bråvallagatan 6, 4tr, Vasastan / Birkastan, STOCKHOLM
Typ
Bostadsrätt
KVM
89 kvm
Avgift
4 640 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Fantastiskt hem i högt läge med solig balkong!

4 trappor upp finner ni detta helt fantastiska boende med balkong! Ett mycket stilsäkert och påkostat hem som idag disponeras som en 3,5:a men som andra i fastigheten gjort om till en 4:a. Härligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbel och utgång till den trevliga balkongen. Mycket snyggt kök med matplats och med stora arbetsytor och fantastisk förvaring och utrustning från Gaggenau. Två stora sovrum, det ena med ett underbart badrum med hotellkänsla en suite. Här möts det bästa av två världar: gammal stil med spröjsade fönster, vackra golv och 20-talsdetaljer samt det moderna för den med mycket stora krav på ett boende med lyxig känsla. Exklusiva materialval, infälld belysning, högtalarsystem från Sonos, automatisk bioduk med projektor och där alla övriga bekvämligheter finns med bl.a oerhört mycket förvaring, separat utrymme för tvättpelare samt gästtoalett. Representativ fastighet på eftertraktad adress med parkeringsplatser. Det här är ett hem att längta till!

Rumsbeskrivning

I högt läge finner ni detta mycket stilrena och smakfulla hem med genomgående planlösning som erbjuder ett socialt och bekvämt boende utöver det vanliga. Mycket 20-tals charm bevarad såsom fönster med spröjs, spegeldörrar, fiskbensmönstrade parkettgolv, fina snickerier, glasade dörrar/dörröverstycken.

Här bor ni otroligt bra på perfekt vasastansadress där nästan allt finns inom bekvämt räckhåll och med ett närmast obegränsat utbud av restauranger, caféer, trevliga uteserveringar, dagis och skolor. Närhet till såval Vasaparken som grönområderna kring Karlbergs Slott i direkt närhet. Mycket bra kommunikationer. Bättre boende finns inte!

- Välkomnande entréhall med platsbyggd förvaring samt idealisk plats för avhängning av ytterkläder. Säkerhetsdörr.

- Snygg gästtoalett. Bra placerad i lägenheten i samma snygga stil som badrummet.

- Inre möblerbar hall med mycket bra förvaringsmöjligheter, 6 st garderober med överskåp. Smidig lösning med access till tvättkorg från badrummet. Här finns även lägenheten egna "tvättstuga" med tvättpelare från Miele och med plats för städ- och tvättmatrial. Fiskbensparkett.

- Snyggt platsbyggt kök i sober grå ton från Binova med trivsam matplats vid fönster mot innergården. Köket är utrustat med all bekvämlighet så som spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys, ugn i bra arbetshöjd från Gaggenau. Vinkyl. Bänkskiva i korian och ovanligt mycket förvaringsmöjligheter.

- Trevligt vardagsrum med välbevarad charm och utsikt mot härlig grönska genom de stora glasdörrarna ut mot den trevliga balkongen. Här finns gott om plats för både större soffgrupp och matsalsbord. Med en knapptryckning kan rummet förvandlas till en bioanläggning genom att den dolda filmduken automatiskt fälls ned i kombination med den fastinstallerade projektorn och de infällda högtalarna. Fiskbensparkett.

- Stort sovrum som i dag används som barnrum. Även detta rum har fiskbensparkett och ett stort spröjsat fönster som vetter mot den lugna enkelriktade Bråvallagatan med fina träd utanför. 4 dubbelgarderober och en enkelgarderob inbyggda från Lema. Fiskbensparkett.

- Harmoniskt Master bed-room/ytterligare ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Mysig heltäckningsmatta. Badrum en-suite.

- Stort badrum med lyxig hotellkänsla. Dusch med takdusch och glasvägg, vägghängd toalett, snygg kommod och blandare. Golvvärme.

Välkomna hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar information om undersökningsplikt m m 1017890-deklaration Registrerade Stadgar 2019 Årsredovisning2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

10 750 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3.5 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

89 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen (via den ekonomiska fövaltaren)

Gatuadress

Bråvallagatan 6, 4tr

Ort

STOCKHOLM

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

00567-01-01-0151

Våningsplan

4 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Porslinsbruket 25

Organisationsnummer

769601-1050

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Fast obligatorisk kostnad: 165 kr/mån. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Byggnadskommentar

Det finns barnvagn/cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Utförda renoveringar

2018: Nya tvättmaskiner
2017: Entrématta i trapp, stamspolning, renoverad hisskorg
2016: Bredbandsinstallation
2013: Takrenovering, lagning fasad, fönsterrenovering med energiglas mot gatan
För mer information se föreningens årsredovisning.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 18
Antal lokaler: 1

Antal lägenheter

18

Byggnader

Byggår

1926

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 640 SEK/månad. I avgiften ingår Värme och vatten

Andelstal insats

6,99128%

Andel av månadsavgift

6,99136%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Övrigt

165 SEK/månad

Summa driftkostnad

165 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
3 parkeringsplatser på gården. Går att hyra för 1 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Boendeparkering i området.

Energideklaration

Specifik energianvändning

144 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Övrigt

Kort om Brf posrslinsbruket 25:

Fastigheten på Bråvallagatan 6 är byggd 1926-1927. Fastigheten ritades av arkitekt A Essén och uppfördes av byggherre och byggmästare E Bärlin. Under åren 1995-1996 ombildades fastigheten till bostadsrättsförening.

Fastigheten består av 18 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 1 lokal som upplåtes med hyresrätt samt 3 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmar.

För mer info vänligen se: www.porslinsbruket25.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta