Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 140 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Merkurigränd 43, Prästhagen, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
64 kvm
Avgift
4 850 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bästa läget?! Balkong med sjöutsikt - Stort loft på 22 kvm

Nu säljs en mycket fin lägenhet med kanske ett av områdets bästa lägen med sjöutsikt från både sovrummet, vardagsrummet och balkongen. Väl inne i bostaden är det fina och ljusa golv, infällda spotlights i tak, ljusa väggar och härliga fondväggar och mycket mer - om sina välplanerade 64 kvm med utomordentligt och rymligt loft om ytterligare ca 22 kvm - som idag utnyttjas som arbetshörna. Det är en öppen, ljus och mycket trivsam planlösning mellan både hall, kök och vardagsrum med fönster i tre väderstreck, högt i tak och helt fantastisk rymd med synliga takbjälkar. Precis i hallen har du ingång till ena sovrummet och det stilrena badrummet. Vidare är det rymligt kök i vitt med matplats för minst fyra personer. Trevligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen med en skön utsikt över Edssjön i perfekt solläge med eftermiddags- och kvällssol. Intill vardagrummet har ni ingången till det stora sovrummet. I stora sovrummet finns en skjutgarderob och det andra sovrummet finns ett inbyggt förvaringsutrymme.

Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med radhuskänsla, intill Edssjön där bostadsrättsföreningen erbjuder en egen brygga åt sina medlemmar. I månadsavgiften ingår även p-plats med motorvärmare. Vidare är det värt att notera att det är en minuts gångavstånd till busshållplatsen som tar dig till Upplands Väsby station och Väsby Centrum.

Rumsbeskrivning

Välkomnande ljus HALL som öppnar upp till både det trevliga köket och det mysiga vardagsrummet. Här i hallen är det vitmålade väggar -18 och laminatgolv -18. Lite längre in i hallen finns det plats för avhängning.

Smakfullt och välplanerat KÖK i vitt med matplats. Köket är utrustat med spishäll -07, spisfläkt -07, diskmaskin -18 och kyl/frys -07. Snyggt kakel i svart ovanför arbetsytorna samt spotlightsbelysning samt vitmålade väggar -18 och laminatgolv -18.

Lättmöblerat och trevligt VARDAGSRUM med laminatgolv -18, vitmålade väggar -18 och en snygg fondvägg. Utgång till den mysiga balkongen där ni får plats med både bord och stolar och samtidigt njuta av utsikten över Edssjön i solen.

Rymligt och bra planerat SOVRUM med laminatgolv, ljusmålade väggar och fondvägg. Skjutgarderob -13 med god förvaringsmöjlighet.

SOVRUM med ljusmålade väggar -18 och laminatgolv. Inbyggt förvaringsutrymme.

Från hallen når man detta utomordentliga och rymliga LOFT om ca 22 kvm i golvyta med plats för dels en sov- och arbetshörna om så önskas.

Härligt och stilrent kaklat BADRUM renoverat -05 med klinkergolv. I badrummet är det dusch med betongglas, WC, handfat med underskåp, badrumsspegel med belysning, tvättmaskin -18 och torktumlare.

Intill entrén får plats med stol där man njuta av morgonsolen. Utgång till balkongen från vardagsrummet med plats med både bord och stolar. Här lyser solen både eftermiddag som kväll.

Dokument (pdf)

Planlösningar A?rsredovisning Pra?sthagen 2020

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

2 095 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

64 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Merkurigränd 43

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer

61-3020-1-70-1

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Bostadsrättslägenhet i etage

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Prästhagen

Organisationsnummer

716422-0449

Allmän information

Föreningen består av 156 st bostadsrätter fördelat på 102 radhus och 54 lägenheter i låghus. I området finns ett antal mindre lekplatser fördelat på de små innergårdarna. Centralt i området finns ett större grönområde med bla en stor lekpark. Från området är det gångavstånd till en välsorterad mataffär, promenadvägar till Runby skola (F-9) och bra bussförbindelser till p-tåg och Väsby centrum. Närmsta förskola heter Ringblomman (ca 300 m). Området är naturskönt beläget intill Edssjön med bland annat brygga varifrån man kan ro ut med småbåt alternativt snöra på sig skridskorna vintertid. Längs med området går en gångväg där man kan njuta av vyn ner över vattnet och Eds kyrka. På den populära udden finns möjlighet att fiska (fiskekort krävs) samt grilla om säsongen tillåter. Intill området ligger ett levande jordbruk där man i hagarna kan se hästar, kor och får.

Gå gärna in på föreningens hemsida www.brf-prasthagen.se för vidare information.

Ansluten till kabelnät och bredband via gemensamt avtal för hela föreningen. Leverantör: Com-Hem. Obligatorisk kostnad för detta ligger på 140 kr/mån.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns ett kallförråd i nära anslutning till bostaden, ca 3,5 kvm på markplan. Inom föreningen finns det fem separata byggnader med såväl tvättstuga och soprum, ett med grovtvättmaskin.

Antal lägenheter

156

Byggnader

Byggår

1996

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 850 SEK/månad. I avgiften ingår kallvatten, p-plats, bredband och kabel-tv

Andelstal

Uppgiften saknas i föreningens register

Andelstal insats

0,53152%

Andel av månadsavgift

0,53152%

Kommentar

Uppvärmningen ingår i elkostnaden

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

700 SEK/månad

Försäkringskostnad

158 SEK/månad

Summa driftkostnad

858 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns boendeparkering och gästparkering. Varje bostad har 1 st p-plats. Till alla platser tillämpas separat kösystem.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

66 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

106 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta