Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skogslyckegatan 66, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
2 334 SEK / mån
Rum
2 rum

Stilren tvåa på Skogslyckegatan 66!

På Skogslyckegatan 66 finner ni denna lägenhet som ger en direkt känsla av hemtrevnad när man kommer in. Nu har du chansen att flytta in i en lägenhet som har det mesta. Lägenheten erbjuder en boyta om 54 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. De generösa ytorna ger dig möjligheten att inreda helt efter dina egna behov.

Här välkomnas du in i den rymliga hallen som erbjuder gott om förvaring. Vidare från hallen når du köket samt vardagsrummet som är bostadens givna samlingspunkt, ett mysigt och rymligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Här når du lägenhetens balkong i rofyllt läge med utsikt över skogsdungen som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Köket går i neutrala färger och erbjuder gott om förvaring och utrymme för matplats intill fönstret. Sovrummet är rymligt och här finns gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. I anslutning till hallen når du det helkaklade badrummet som renoverades i samband med stambytet 2003.

Mycket stabil och välskött HSB-förening med väl underhållna fastigheter och låg belåning. Den ekonomiska stabiliteten föranleder den låga månadsavgiften. För ynka 2 334kr i månaden ingår värme, vatten och kabel-tv. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar faciliteter såsom gemensamma tvättstugor, källarförråd, cykelförråd, gym, bastu och gemensam grillplats. I närområdet finns Johannelunds centrum med dess breda serviceutbud. Här erbjuds goda kommunikationer med bussförbindelser till övriga staden. Med cykel tar man sig till stan på 10 minuter och till Universitetet på 20 minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy