Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Munkhagsgatan 114A, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
3 480 SEK / mån
Rum
3 rum

Väldisponerad trea i trivsamt område!

Belägen på en lugn och bilfri gata bor man ostört och trivsamt i denna härliga trerumslägenhet. I köket lagar du mat med härlig vy över innergården, köket samt matplatsen har öppen planlösning mot vardagsrummet. Behagliga färg- och materialval skapar harmoni och hög trivselfaktor. Lägenheten har en mysig balkong med förmiddagssol, optimalt ställe att avnjuta frukosten på såväl som middag med nära och kära.

Bostaden disponera om två sovrum, duschrum, kök, harmoniskt vardagsrum, balkong samt en väl tilltagen hall och separat större klädkammare.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 3 480 kronor ingår värme, bredband, vatten, tv och källarförråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy