Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ulriksborgsgatan 9, 11tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
59.5 kvm
Avgift
3 174 SEK / mån
Rum
2 rum

Härlig gavellägenhet med balkong i lummigt läge!

Varmt välkomna till en trevlig gavellägenhet med ett lummigt läge. Lägenhet bjuder på rymliga sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Här kan ni möblera med en sällskapsgrupp och med en större matgrupp där ni kan bjuda på trevliga tillställningar. Köket är väl utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll och ugn. Köket har även gott om plats med skåpsförvaring och arbetsytor. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen med utsikt mot stan och grönska. Välplanerad bostad med ett stort sovrum där ni får plats med en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt en garderobsvägg. Lägenhetens badrum är väldigt rymligt och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Bostaden har genomgående bra med förvaring med ett tillhörande källarförråd.

Stabil förening som har sänkt avgifterna flertal gånger, äger marken och har en stabil ekonomi. Brf Lindhagensterrassen 1 har även de senaste åren haft hyresfria januarimånader.

På Ulriksborgsgatan 9 har du nära till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet. Kommunikationerna hit är oslagbara med Stadshagens station (blå linje) samt Thorildsplans station (grön linje), båda ca 5 minuter bort. Bussen går precis utanför och tar dig till Fridhemsplan, Odenplan och hela vägen till Universitetet. Du bor med ett centralt läge med Friskis&Svettis, flertalet restauranger och fik samt all tänkbar service strax intill fastigheten. Fridhemsplan tar du dig till på ca 5-10 minuter och vill du storhandla finns ICA Maxi vid Lindhagens Galleria där du även hittar apotek och systembolag. Rålambshovsparken och Hornsbergs strand är båda en kort promenad bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy