Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Albert Engströmsgatan 2H, Gränby, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
71.5 kvm
Avgift
4 375 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Spektakulärt boende i Uppsalas högsta bostadsbyggnad!

I stadens mest spektakulära bostadshus Uppsala View är nu denna stilrena lägenhet till salu. Här har ni chansen att flytta in i en 3:a med fantastisk utsikt över hela staden. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en optimalt planerad hörnlägenhet med
en härlig inglasad balkong i västerläge. Den genomtänkta planlösningen erbjuder här en stor inbjudande hall, 2 rymliga sovrum varav den ena med flertal stora garderober. Stort och öppet vardagsrum som leder dig ut till den inglasade balkongen om
ca 7,5 kvadratmeter. Öppenheten mellan kök, vardagsrum och balkong ger en gedigen social yta med rikligt ljusflöde. I lägenheten i övrigt samsas smarta, funktionella lösningar med exklusiva utvalda materialval. Det välplanerade badrummet erbjuder även tvättmaskin och torktumlare. Hissen tar dig raka vägen ner till garaget och sen är det bara att tut och köra. Allt detta i den expansiva och natursköna stadsdelen Gränby.

I Uppsala View bor du Svanenmärkt med smarta lösningar och vidsträckta vyer. Uppe på taket skapar vi en oas i form av en takterrass där de boende kan umgås och njuta av utsikten över hela Uppsala. Veidekke bygger ett ståtligt bostadshus med en mörkgrå fasad som står lugnt och vackert mot omgivningens grönska. Platsen ligger nära stora grönområden, sporthallar, cykelvägar, skolor och förskolor. Endast ca 800 meter till Uppsalas "andra stadskärna" Gränby centrum & Gränbystaden med all möjlig service, handel, kontor, shopping och mycket mer, vilket definitivt höjer belägenhetens värde ytterligare. Dessutom finns en utmärkt kollektivtrafik med stadsbuss strax utanför och tillgång till större trafikleder som t ex E4 på bara några minuter för den pendlande.

Kommande försäljning. Annonsen uppdateras löpande.
För mer information varmt välkommen att kontakta mäklaren.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

ca 71.5 kvm

Boareabeskrivning

Uppgift om lägenhetsytra grundas på senast uppgjorda mätning. Vill köparen så kan köparen själv mäta upp bostaden.

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Albert Engströmsgatan 2H

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Beskrivning av förråd m.m.

Alla lägenheter har förrådsutrymme i källaren eller på vinden.

Lägenhetsnummer BRF

01701

Våningsplan

7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Uppsala View

Organisationsnummer

769632-2945

Allmän information

Föreningen består av ett flerbostadshus med 16 våningar, 80 lägenheter med underliggande källare med garage samt vind med terrass.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har tecknat ett kollektivt abonnemang med fiberlan med Bredband (100/10), IP-telefoni och TV (kanalpaket Lagom) från Telia som ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburna radiatorer.
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Byggnadskommentar

Byggår: 2017-2019
Fastighetsbeteckning: Gränby 9:7

Utförda renoveringar

Nyproduktion.

Kommande renoveringar

4 nya el-bilsladdningar.
Porttelefon.

Övriga utrymmen i föreningen

Alla lägenheter är utrustade medtvättmaskin och torktumlare. I entrévåning samt i källare finns barnvagnsförråd. Cykelförråd samt sophantering
Föreningen har på gemensamma gården pergola, gräsytor, gott om cykelparkeringar. Barnvagnsrum finns i huset. Högst upp i huset finns en härlig takterrass med utsikt mot city och Domkyrkan.

Antal lägenheter

80

Byggnader

Byggår

2017-2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 375 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår: Värme, kallvatten, basutbud TV, bredband samt bostadsrättstillägg. Individuell mätning och debitering av både varmvatten och el sker kvartalsvis.

Avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning föreligger i dagsläget. (Kontrollerat Oktober 2021).
Delat ägande accepteras om minst 10%-90%.

Andelstal

0.01546559 (1,5466)

Andelstal insats

0.01469114 (1,4691)

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I källaren finns 39 garageplatser inkl. två platser för rörelsehindrade, kostnad 1000kr/mån. Tre av garageplatserna är förberedda för elbilsladdning (OBS. långtidsladdning), kostnad för el till laddning tillkommer.
På gårdsmarken finns 13 parkeringsplatser inkl. en plats avsedd för rörelsehindrade, kostnad 400kr/mån. Av markparkeringarna har tre platser uttag för motorvärmare, kostnad för el till motorvärmaren tillkommer.
Separat-kösystem. 3 st i kö till samtliga platser ( kontrollerat Oktober 2021)

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Beskrivning

Övrigt

Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för alla bostadsrättslägenheter. Den ersätter ej hemförsäkringen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy