Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Björnrike Lingonkullen 11, Björnrike, Berg
Typ
Bostadsrätt
KVM
88 kvm
Avgift
3 515 SEK / mån
Rum
5 rum

Terrassvåning med Ski in/out och fantastisk utsikt i Björnrike

Här bor du med lättsam ski in /out för hela familjen. Från allrummet och två av sovrummen har du fin utsikt mot Sonfjället. Utanför allrummet har du en härlig altan i soligt västläge som blir en underbar lekplats för stora och små, året om. Här finns plats för grillning, lek allt mot den magiska utsikten över Sonfjället och fjällvidder. Husen är arkitektritade timmerhus från Forsgrens vilket borgar för genomgående hög kvalitet - alltfrån bergvärmen till ytskikten. Planlösningen är mycket uppskattad för sin flexibilitet; köket och allrummet utgör bostadens hjärta och på båda flankerna finner du två sovrum och badrum samt hall, vilket passar bra vare sig du vill bjuda med vänner eller jobba fjällifrån.

Läget med hörnlägenhet ger bra närhet till skidbacken och dessutom öppet läge med utsikt mot skidbacken från fönstret i det mindre sovrummet på gaveln av huset. Det går att åka skidor hela vägen från skidbacken fram till altanen.

Föreningen är välskött och har mycket låg belåning vilket ger låg avgift. Det tillkommer inte heller fler månadsavgifter än hemförsäkring och kostnad för internet. Till och med uppvärmning och hushållsel ingår i avgiften!

Tillträde möjligt inför påsk 2022. De flesta möblerna lämnas kvar vid överlämnande. Fråga mäklaren om inventarielista.

Välkommen in på digital 3D-visning och boka sedan en visning på plats med mäklaren.

Föreningens stadgar och årsredovisning hittar du under dokumentfliken.

Lingonkullen ligger strategiskt mitt i Björnrike, härifrån är det gång/glidavstånd till restaurangerna Bageriet vid Björnidet och Bräjks en bit upp längs långsvängen eller Terrassvägen. Vid Björnrikecentrat som nås enkelt med skidor på fötterna finns ICA-butik (öppet under vintersäsong), det går alltså att handla mat utan att behöva ta bilen. Vid Björnidet strax nedanför Lingonkullen stannar Snöpendeln, Vemdalsfjällens skidbuss som bekvämt tar dig runt till de olika skidområdena, den kan även användas som transfer för den besökare som anländer med tåg eller buss till Vemdalsfjällen.

Lägenheterna på Lingonkullen har haft väldigt god beläggning vid uthyrning, det finns flertalet aktörer som erbjuder helhetslösning för uthyrning som AGO, Skistar eller Boka Vemdalen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy