Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Lina Sandells plan 24, Fruängen, Hägersten
Typ
Bostadsrätt
KVM
27 kvm
Avgift
2 083 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Yteffektiv, charmig och öppen etta med balkong

Här erbjuds en charmig och öppen lägenhet som är välplanerad. Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig.

Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är det tidstypiska, trevliga och funktionella köket. Här finns kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. Vardagsrummet är lättmöblerat och mysigt med stort fönsterparti i burspråk, härliga umgängesytor, plats för soffa och säng samt utgång till balkongen.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en insynsskyddad, liten och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av lugnet och blicka ut över grönska. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för ett mindre bord.

Lägenheten har ett utmärkt läge i hjärtat av Fruängen på trevliga Linda sandells plan. Här bor du alldeles i närheten av bland annat långbropark, fruängen centrum och långsjön. Ett utmärkt område för dig som söker ditt första boende!
Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Kök

Det tidstypiska, trevliga och funktionella köket har vita väggar och modernt klinkergolv. Utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. I övrigt erbjuder köket förvaring bakom släta luckor i det platsbyggda original köket.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett lättmöblerat och mysigt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffa och sängplats.

Badrum 1

Stambytt och smakfullt badrum med toalett, badkar, handfat och badrumsskåp. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Balkong 1

Insynsskyddad, liten och mysig balkong som nås från vardagsrummet. Här erbjuds plats för ett mindre bord och växter.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2019 Stadgar Energideklaration

Allmän information

Pris

1 650 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

27 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Lina Sandells plan 24

Ort

Hägersten

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

00192

Våningsplan

0 av 4

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kamkoftan

Organisationsnummer

769608-9544

Allmän information

Fastigheten byggdes 1955 och består av 2 flerbostadshus. Föreningen bildades 2003 och är en äkta förening. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 8 090 m², varav 7 935 m² utgör lägenhetsyta och 155 m² utgör lokalyta. Föreningen upplåter 152 lägenheter med bostadsrätt samt 6 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

Delat ägande godkänns.

Föreningen har god ekonomi och en sund amorteringskultur.

Brf bildades

2003

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Relining av höghusets källarstammar och samlingsledning 2019
Fasadtvätt höghuset 2019 Genomfördes våren 2019
Renovering av tak och balkonger på låghuset - Omläggning tak samt gjutning av nya balkongplattor på låghuset 2018
Relining av låghusets källarstammar 2018 Samtliga liggande avloppsstammar i låghuset utförda 2018, det med
höghuset gemensamma avloppsutloppet utfördes 2019.
Markarbeten 2017 - 2018
OVK 2017 - 2018 Obligatorisk ventilationskontroll
Byte av fönster och balkongdörrar låghus 2016
Markarbeten 2016 - 2017 Uppfräschning av gårdens grönområden
Sophus utanför LSP 2 - Plombering av höghusets samtliga sopnedkast vilka ersattes med ett sophus utanför porten 2015.
Byte av plåttak på höghuset 2015
Stamspolning badrumsstammar 2014
Byte av tvättmaskiner 2013 Två gamla maskiner byttes
Stambyte kök 2013 - 2014
Energieffektiv belysning 2012
Källardörrar 2012
Tilläggsisolering vind 2012
Uppgradering undercentral 2012
Fönster tvättstugan 2012

Kommande renoveringar

Just nu sker en pågående renovering av garage, samt kommande asfaltering (troligen 2022), kontrollerat 2021-03-15.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns en tvättstugor, flera cykel- och barnvagnsrum, kretsloppsrum med källsortering och gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Till samtliga lägenheter hör minst ett källar- eller vindsförråd, lägenheter i låghuset har också ett matkällarförråd.

Antal lokaler

3

Antal hyresrätter

6

Antal lägenheter

158

Lån i BRF per kvm

3 188

Byggnader

Byggår

1954

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 083 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Beskrivning månadsavgift

ett obligatoriskt tillägg om 171 kr tillkommer för kabeltv.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar, kontrollerat 2021-03-15.

Andelstal

0,0036635

Andel av månadsavgift

0,37412%

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Platser finns för garage och parkering. Separat kö.

Sammanlagt finns 24 garageplatser för bilar, samt 3 mindre garage avsedda för förvaring av motorcyklar. Av dessa är 6 belägna i punkthuset, dvs. Lina Sandells plan 2 och resten på baksidan av vårt U-formade hus.

Hyran varierar beroende på areal, med ett riktpris på ca 500kr/mån. Föreningen förfogar också över 16 parkeringsplatser belägna på gården, mellan Lina Sandells plan 2 och Lina Sandells plan 32. Alla P-platser har eluttag med timer för anslutning av motor och kupévärmare. Hyran för en parkeringsplats är ca. 350 kr/mån.

I området finns mycket bra parkeringsmöljighter och är du folkbokförd i stadsdelen kan du även få tillstånd för boendeparkering på gatan.

Beskrivning

Service och kommunikationer

Fruängen har mycket bra kommunikationer och med T-banans röda linje tar du dig till Liljeholmen på ca 9 minuter, Hornstull på ca 11 minuter och till Stockholm Central på ca 15 minuter. Flertalet busslinjer trafikerar också med bland annat buss 173 som tar dig till Kungens Kurva.

Områdesbeskrivning

Fruängen
Fruängen är ett mycket populärt område i Söderort med blandad bebyggelse där charmiga äldre fastigheter samsas med modern arkitektur. Området gränsar mot Långbro, Herrängen, Västertorp och Solberga, samt till Huddinge kommun. Här bor man med direkt närhet till serviceutbud, bra allmänna kommunikationer och grönområden. Området erbjuder verkligen något för alla!

Service och butiker
Fruängen centrum är ett stadsdelscentrum beläget cirka 10 km från Stockholm City. Det är ett fint utomhuscentrum med låga fastigheter som byggdes på 50-talet. Här finns allt från dygnet runt öppet gym till kommersiell service som apotek, systembolag, bank mm. Fruängen Centrum genomgick under 2012 en renovering vilket innebar en omfattande modernisering. Detta inkluderade bland annat ny belysning och nya undertak i Fruängsgången, nya fasader och målningsarbeten, nytt skyltprogram och nya uteserveringar. Centrumet hyser idag ett 30-tal butiker, caféer, restauranger och mataffärer. Här finns välkända Erssons Fisk & Deli, charmiga butiken Handgjort där det bland annat tillverkas egna chokladpraliner samt restauranger som serverar sushi, thai, pizza, italienskt och grillat.

Fritid, natur och rekreation i närområdet
En kort promenad bort når du anrika och vackra Långbro Park som är ett av Stockholms vackraste parkområden. Parken är en populär plats för alla åldrar och speciellt sommartid tillsammans med vänner och en picknickkorg i solen. Långbro Värdshus ligger också i parken och där kan du njuta av trevliga bruncher och middagar. I Långbro finns charmiga Fru Marias bak, restaurangen Rinos Bodega och omtalade restaurangen Aloë. För den motionsintresserade finns Älvsjöskogen med upplysta motionsspår och vintertid plogade skidspår. Under varma sommardagar finns mysiga Långsjön med badbrygga, sandstrand, stora gräsytor, beachvolleybollplan och restaurang. Inom bekvämt avstånd finns även populära Hägerstensbadet med 25 m bevakad bassäng. I nordvästra delen av Fruängen ligger Mälarhöjdens idrottsplats. Idrottsplatsen har både simhall och utomhusarena för friidrott och fotboll.

Kungens Kurva - Inom cykelavstånd
Kungens Kurva är Skandinaviens största shoppingområde och här finns bland annat Ikea och nöjespalatset Heron City med SF Bio.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy