Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Piongränd 13, Vån 4, Hässelby / Hässelby Strand, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
95 kvm
Avgift
5 568 SEK / mån
Rum
4 rum

Välkomna hem till denna mycket fina och välplanerade 4:a högst upp i huset med stor balkong!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning! Välkomna till denna mycket hemtrevliga och väldisponerade fyra om 95 kvm i härliga Hässelby Strand! Här bor ni med ett utmärkt läge med närhet till promenadstråk, grönskan och bra utbud av kommunikationer runt hörnet. Belägen med ett helt fritt och insynsskyddat läge på våning 4 av 4. Genomgående och välplanerad planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck vilket skapar ett fint ljusflöde samt en härlig atmosfär - här kommer ni att trivas! Välkomna att stiga på!

Vi välkomnas av den ljusa entréhallen som erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla samt ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Intill entréhallen hittar vi bostadens helkaklade badrum - här finns utrymme för hela familjens morgon- och kvällsrutin. Wc, tvättställ, spegel med ovansittande belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas, flera skåp för förvaring samt bekvämligheter som tvättmaskin. Tvärs över badrummet finner vi även en gästtoalett.

Vi fortsätter in i bostaden och till höger hittar vi det hemtrevliga köket med gott plats för matbord för 4-6 personer intill fönsterparti. Köket är stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter och ordentliga arbetsytor på arbetsbänk i trä. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin samt dubbla kombinerade kyl/frys. Här finns gott om utrymme för trevliga middagar med familj och vänner. Kanske önskar ni börja kvällen med fördrinken i vardagsrummet eller varför inte ute på balkongen? Ett steg ut från köket finner ni vardagsrummet som badar i härligt ljus från fönster i två olika vädersträck och utgången till balkongen med lummig utsikt - det här måste upplevas på plats. Balkongen erbjuder flera möbleringsalternativ med caféstolar och bord, växtlighet för er med gröna fingrar - låt fantasin flöda och skapa er egna lilla oas!

Tillbaka in till vardagsrummet som har plats för soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Här finns gott om svängrum för både fredagsmys som helgens festligheter. Bostadens tre harmoniska och rymliga sovrum är placerade helt insynsskyddade med stora fönsterpartier. Varför inte inreda ett hemmakontor eller ett eget bibliotek? Möjligheterna är oändliga - här finns verkligen chans att skapa ert drömhem. Bostaden har även en klädkammare som är placerad intill entréhallen som rymmer allt och lite till. Det här är en bostad som ni inte vill missa - välkomna hem!

BRF Karpdammen är en stabil och solid förening. På entréplan finns tvättstuga, soprum, källarförråd, cykelrum som nås från utsidan samt en fin lokal i grannfastigheten som man har möjlighet att hyra. Grovsoprum finns i grannfastigheten. Stor hiss finns i fastigheten. I föreningen finns det 31 parkeringsplatser och 4 gästparkering. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna. Detta boende är centralt med buss och tunnelbana där ni når Vällingby City på 5 min och har ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, SF biograf, gym, simhall, bibliotek, restauranger och caféer.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy