Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gustav III:s väg 78, Bromma Olovslund, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
74 kvm
Avgift
4 365 SEK / mån
Rum
3 rum

+55, I ANRIKA KVARTER

Ett underbart boende för dig som har fyllt 55 år!
På klassisk mark, invid den väg där teaterkungen Gustav III för länge sedan färdades till Drottningholms Slott, där ligger Brf Teaterkungens tre hus som färdigställdes år 2009. Föreningen ligger granne med älskade koloniträdgårdar och gemytliga villakvarter och inte längre än ca 6-7 minuters promenad till Brommaplan med fantastiska kommunikationer och ett generöst utbud av butiker, torgförsäljning och service.
Den välplanerade lägenheten om 74 kvm har tre rum och kök i mycket gott skick. Samtliga väggar målades om 2021, samtliga bostadsrum har ekparkett som slipades och lackerades 2021 (undantaget parkettgolv i klädkammaren).
Det lättarbetade köket, med matplats för 6 personer, ligger i fil med ett rymligt vardagsrum med yta för matsalsmöbel. Från vardagsrummet har man access till den lättmöblerade balkongen i soligt syd-/västläge. I bostadens två sovrum finns gott om förvaringsmöjligheter, i det ena sovrummet finns hel garderobsvägg med skjutdörrar, i det andra sovrummet finns en klassisk klädkammare som rymmer mycket!
Det helkaklade badrummet har generös duschyta med glasade väggar, här finns även egen tvättutrustning under tilltagen arbetsbänk samt gott om förvaringsskåp.
Brf Teaterkungen är en aktiv föreningen med välordnad ekonomi. Här umgås man gärna i föreningslokalen med välutrustat kök eller i egen trädgård där trädgårdsfester ordnas. Vid tillfällen arrangeras även operabesök, pubaftnar och annat trevligt. Övernattningsrum finns att hyra för en liten peng per natt. Parkeringsplatser finns. Välkommen till Gustav III:s väg 78!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy