Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sjöbjörnsvägen 15F, Gröndal, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 425 SEK / mån
Rum
2 rum

Radhuskänsla vid Mälaren!

Varmt välkommen till en unik 2:a med optimal planlösning i gamla Gröndal. Här bor du granne med Mälarens badbryggor, klippbad och bryggpromenad längst den glittrande vattenlinjen. Bostaden ligger belägen som ett radhus i en länga med 3 bostäder som producerades 2012. Här har man en stenbelagd stig till entrén samt uteplats och gräsmatta utanför lägenheten. Med din privata uteplats kan man skapa din egna oas! Här kan du ha stora grillmiddagar, odla växter och kryddor, sola och helt enkelt njuta av livet. Till lägenheten har du en egen entré, inga boende mitt emot och samtliga ingångar till trapphus är på andra sidan av huset, dvs ett väldigt privat läge. Lägenheten stod klar för inflytt 2012 och håller en mycket hög standard då den har byggts med genomgående fina materialval.

I lägenheten möts man av öppna sociala ytor och tillsammans med den generösa takhöjden skapar detta en känsla av luftighet och rymd. Utöver detta har lägenheten ett mysigt sovrum, rymligt duschrum med tvättmaskin, separat toalett, kontorsdel och en stor klädkammare. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett stort vindsförråd med en golvyta om ca 16kvm.

I närheten har du all service du kan tänkas behöva, välsorterad matbutik, Lundbergs café, restauranger, apotek, florist mm. Även goda kommunikationer via både tvärbana och buss. Ca 1 km bort ligger Liljeholmens galleria med 90 butiker, restauranger, mataffärer, systembolag och gym. I liljeholmen har du också flera bussar och tunnelbanans röda linje som tar dig till city på 10 minuter. För den som tar sig fram med cykel tar du dig via fina cykelvägar till Södermalm på 10 minuter.

Här bor man i ett lugnt och naturskönt område med ca 300 meter till närmsta vatten och den mysiga bryggpromenaden som tar dig längst Mälaren bort till Vinterviken och vidare. I föreningen finns parkeringsplatser, grillplatser och övernattningslägenhet. Föreningen har god ekonomi, 3 hyresrätter och 1 kommersiell lokal som inbringar goda intäkter till kassan. Brf Galjonen är belägen på populär adress i ett unikt läget.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy