Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 695 000 SEK / Fast Pris
Adress
Söderbyvägen 2G, Munsö,
Typ
Bostadsrätt
KVM
129 kvm
Avgift
5 619 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktionsprojekt med 7 enplansvillor i Natursköna Munsö, Ekerö

Nu uppförs 7 enplansvillor i bostadsrättsform med en fantastisk närmiljö med fält och ängar, äppelodlingar och Mälarens vatten. Brf Äppellunden Söderby som föreningen heter består av 7 villor med bra kvalité. Invändigt så är golven genomgående av 2-stavs ek lightwood, ett vinkelkök med släta vita luckor av mdf och Electrolux rostfria vitvaror, badrummen har ett 10x10 klinkergolv i grått och stora vita kakelplattor på vägg i 20x40cm samt interiör från Ifö och duschset från FM Matsson, 4 bra sovrum som har garderober för förvaring förutom det största sovrummet som har en klädkammare, Tvättstuga med våtrumsmatta på golv och vitt ytskick på vägg, tvättmaskin och torktumlare, stort vardagsrum med öppenhet mot kök som ger en fin rymd i rummet. Husen kommer att ha fantastiska tomter på ca 2 000 kvm och dessa kommer att planeras med trätrallsuteplats på ca 18 kvm, gräsmatta, häck, syrénberså, frukträd, brevlåda, vattenutkastare på vägg vid groventrén, fasadbelysning, eluttag för elbil med 3-fas på gavel vid p-platserna, elluttag 230 V på vägg vid altanen, grusbelagd gårdsplan, p-plats och entrégång. Husen får ett modernt utseende med gråsvart fasadfärg och svart plåttak. En separat uteförrådsbyggnad på ca 5 kvm med golv av råspont, obehandlade och oisolerade väggar, takbelysningsarmatur, eluttag på vägg, takpapp.

Husen har en mycket energieffektiv värmepanna i en Nibe 750 med vattenburen värme med radiatorer och handdukstork i badrum samt frånluft ventilation med värmeåtervinning. Husen kommer att ha eget vatten i en 50 m borrad brunn med god vattenkvalité som är förenlig med Livsmedelsverkets uppsatta riktvärden för enskild dricksvattenförsörjning. Husen kommer att förses med ett LPS-avlopp anslutet till minireningsverkTopas 40+ där föreningen upphandlar service och underhåll vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver lägga någon tanke alls på avloppsfrågan. Husen kommer att ha en modernt byggd krypgrund för ett problemfritt boende.

Här har du chansen att förvärva ett hem där ingen bott före dig. Denna bostadsrätts Villa i ett plan rymmer 129 kvadratmeter som ger fantastiska boendeytor och känslan av ett rymligt boende . Här erbjuds ett välutrustat boende där de mesta moderniteter finns på plats samt en underbar tillhörande tomt.

Husen ligger mycket nära Mälarens vatten och alla husen har en tillhörande båtplats (5-7 min promenadväg) där första årets båtplatshyra är betald.

Förskola och skola ligger endast med några minuters bilväg från huset. Närhet till buss som tar dig mot Ekerö C och Brommaplan.

Den gestaltning av de färdiga bostäderna har gjorts i 3D-renderingar, på vilka mindre avvikelser kan förekomma mot färdigt resultat. Bilderna är skapade för att på ett så bra sätt som möjligt visa hur bostäderna kommer att se ut men det kommer inte att vara en exakt kopia av verkligheten.

Läs mer om bostadsutvecklaren på http://www.lotshammar.se/

Beräknad inflytt är Q1 2023.

Rumsbeskrivning

Hall
En välkomnande hall med plats för förvaring av ytterkläder och skor. Ett 2-stavs ekgolv med och tapetserade väggar i vitt.

Kök
Det moderna, fina och praktiska köket i vinkel har vita väggar och 2-stavs ekgolv. Utrustningen består av inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt, hel frys, hel kyl, diskmaskin och inbyggnads mikrovågsugn. Vitvarorna är i märket Electrolux och är rostfria. Belysning under köksskåp, eluttag ovan bänkskiva, bänkskiva i svart laminat och köksluckor i vitt, stänkskydd ovan bänkskiva i vit kakelimitation. I övrigt erbjuder köket på bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Det är öppet mellan kök och vardagsrum som ger en fin rymd i rummet.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett rymligt, öppet och härligt rum med 2-stav ekgolv och ljusa tapeter på väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, stora fönster, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa. Utgång till uteplats och tomt.

Badrum
Det stora badrummet har klinkergolv i grått (10x10 cm) och helkaklade väggar i vitt (20x40 cm), duschhörna. Duschset och blandare från FM Matsson. Möbelpaket från Ifö. Duschdörrar Ifö klarglas. Spotlightsbelysning i tak. Elektrisk komfortvärme med styrning monterad på vägg.

Tvättstuga
En svart våtrumsmatta på golv och en våtrumsskiva på vägg i vitt. Tvättmaskin och torktumlare, Electrolux, svart laminatbänkskiva, vask monterad på vägg, hydrofor. Värmepanna Nibe F750.

Sovrum
Det finns 4 bra sovrum med 2-stav ekgolv och ljusa tapeter på vägg. Det största sovrummet har utgång till tomten. Rummen har garderober med plats för förvaring och det största rummet har klädkammare istället för garderober.

Badrum
Det mindre badrummet har klinkergolv i grått (10x10 cm) och helkaklade väggar i vitt (20x40 cm). Duschset och blandare från FM Matsson. Möbelpaket från Ifö. Duschdörr Ifö klarglas. Spotlightsbelysning i tak. Elektrisk komfortvärme med styrning monterad på vägg.

Den gestaltning av de färdiga bostäderna har gjorts i 3D-renderingar, på vilka mindre avvikelser kan förekomma mot färdigt resultat. Bilderna är skapade för att på ett så bra sätt som möjligt visa hur bostäderna kommer att se ut men det kommer inte att vara en exakt kopia av verkligheten.

Dokument (pdf)

Planlösningar EkonomiskPlan Registrerad Teknisk beskrivning Stadgar BRF Äppellunden 769639-8358

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

4 695 000 SEK (Fast Pris)

Tillträde

Preliminärt Q1 2023

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

129 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Söderbyvägen 2G

Kommun

Ekerö

Beskrivning av förråd m.m.

Utvändigt förråd på ca 5 kvm.

Lägenhetsnummer

6

Upplåten mark

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Villa

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Äppellunden Söderby

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Ja

TV/internet

Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Värmepanna Nibe 750. Vattenburen värme med väggmonterade radiatorer och handdukstork i badrum. Frånluft med återvinning och tilluft genom ventiler under fönster.

Byggnader

Byggår

2021/2022

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 619 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, förvaltning, fastighetsförsäkring, kostnad föreningslån

Andelstal

14,286

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

800 SEK/månad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

300 SEK/månad

Tv/Bredband, Hushållsavfall

700 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta