Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kanalstigen 34, vån 3/3, Duvbo/Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
75.5 kvm
Avgift
5 271 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik bostad med över 4m i takhöjd och Duvbos grönska som granne - möjlig trea!

I ett helt insynsskyddat läge högst upp i huset finner ni denna unika bostad med takhöjd om över 4 meter, synliga takbjälkar, en modern öppen planlösning och med utsikt över grönskan och villaidyllen i Duvbo. Här har ni bostaden som får era gäster att tappa hakan. Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum, takhöjden, de stora fönsterpartierna och den franska balkongen mot grönskan utanför skapar en luftig och härlig atmosfär. Möjlighet finns till att göra om bostaden till en trea (se alternativ planritning). Vidare disponeras lägenheten med, kök från HTH med köksö, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter, klädkammare som idag används som barnrum, hall med mycket god förvaring och ett tilltaget badrum med dubbla handfat, badkar och tvättpelare.

På Kanalstigen möts man av lugnet av både vatten och natur som tex Lötsjön och prisbelöna Marabouparken. Finns även trevliga promenad- och cykelstråk längs Bällstaån in mot city. För den som önskar shopping och folk i rörelse finns Sundbybergs centrum en kort promenad från bostaden med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Bostaden är belägen i vacker fastighet från 1999 vilket medför en hög komfort och ett kvalitativt boende. Utanför huset finns en trevlig grillplats för medlemmarna och de gröna ytorna runtomkring är perfekt för lata dagar i solen. På den lugna återvändsgatan utanför finns möjlighet för egen P-plats.

- Fantastiskt läge i Duvbo
- Möjlig 3:a
- Takhöjd över 4 meter
- Stora öppna sociala ytor
- Grönskan som granne
- Bredband ingår i avgiften
- Badrum med tvättmaskin & torktumlare
- Fastighet från 1999
- Föreningen har en lummig innergård med grill
- Stabil förening där avgiftsfria månader erbjudits tidigare.
- Möjlighet till egen p-plats utanför porten

Rumsbeskrivning

SOVRUM
Sovrum som ligger i ett insynsskyddat läge med den lugna återvändsgatan och Kanalparken utanför. God plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Förvaringsmöjligheterna är goda via flertalet garderober. Finns även plats för kontorsdel om så önskas. Detta sovrum går att göra om till två sovrum om så önskas. Ljusa väggar samt tapetserad vägg och parkettgolv.

KÖK
HTH-kök med smakfulla materialval och en köksö. Köket erbjuder genomgående goda förvaringsmöjligheter bakom vita över- och underskåp samt generösa arbetsytor ovan mörk bänkskiva med stänkskydd i rostfritt. Köket är utrustat med; integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt integrerad kyl och frys. Ovanför köket finns infällda spotlights för belysning. Naturlig plats för matbord för 6-12 personer invid fönsterparti.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med hög wow-faktor! Här finner ni synliga takbjälkar och en otrolig takhöjd om ca 4,5m till nock. Naturlig plats för en större soffgrupp samt kontorsdel om så önskas. Generöst ljusinsläpp genom fönsterpartier i två väderstreck. Fransk balkong mot grönska. Finns även möjlighet att dela av en del från vardagsrummet och skapa ett extra sovrum.

BADRUM
Stort badrum som idag är utrustat med badkar, tvättmaskin, torktumlare, wc, handfat med tillhörande kommod, spegel med belysning ovan och handdukstork. Helkaklade väggar och klinkergolv.

HALL
Direkt innanför säkerhetsdörren möts man av det otroliga ljusinsläppet från vardagsrummet. Hallen har goda förvaringsmöjligheter genom tre garderober och praktiskt klinkergolv som sedan övergår till parkettgolv.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 19-20 Energideklaration kanalstigen 34 Stadgar Årsredovisning 20-21

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

2

Boarea (BOA)

75.5 kvm

Areauppgift enligt

Förvaltarens information

Gatuadress

Kanalstigen 34, vån 3/3

Ort

Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Lägenhetsnummer

0022

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kanalstigen

Organisationsnummer

716417-8233

Allmän information

Föreningen bildades 1982 men förvärvade fastigheten 1999.
Boende tecknar egen bostadsrättstilläggsförsäkring. Äkta bostadsrättsförening.

Brf bildades

1982

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Comhem

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation :Mekanisk frånluft, enligt ekonomisk plan

Utförda renoveringar

2020/2021- Utbyte av fjärrvärmeabonnentcentral, installation av frånluftsvärmepump, rensning av ventilationskanaler
2019/2020- Upprustning cykel/barnvagnsförråd
2017/2018- Utbyte av tvättmaskiner i tvättstuga.
2017/2018- Expansionskärl i fjärrvärmeabonnentcentral
2016/2017- Installerat portkods doser.
2015/2016- Stamspolning
2014/2015- Rensat frånluft i samband med OVK

Kommande renoveringar

Inga större renoveringar är planerade framöver.

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstuga, cykelförråd, uteplats, soprum och grovsoprum.

Byggnader

Byggår

1999

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Rymlig hiss

Ekonomi

Månadsavgift

5 271 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, kabel-TV och bredband (ComHem 100 mbs)

Avgiftsförändringar

Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade för nuvarande.

Andelstal

3,22330

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

475 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har tillgång till 24 parkeringsplatser. Parkeringsplatserna kostar 360 kr/mån. Just nu 1 i kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy