Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Mölndalsvägen 89D, Almedal - Centrum, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 251 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk tvåa på våning 8 med mycket ljusinsläpp!

På Mölndalsvägen 89D finner ni en nyproducerad lägenhet på våning 8 som stod klar 2018. Bostaden har en perfekt planlösning om hela 55 kvm. Här finner du det lilla extra som att ha ett stort förråd dörr i dörr, exklusiva gulddetaljer, inbyggda högtalare i badrummet, kombinerad tvättmaskin med torktumlare, Elfa-system i hall och sovrum, kök från Marbodal, fönster i tre värdesträck, glasskjutdörr till sovrummet och ett fantastiskt ljusinsläpp. På den härliga balkongen kan du njuta av solen från lunch till kväll. På detta våningsplan får man en utsikt som bara måste upplevas!

I avgiften ingår kallvatten & uppvärmning. Ett obligatoriskt tillägg för bredband och tv (Telia Tripple Play) på 220:- / mån är inräknat i månadsavgiften.

Här finner du spårvagnen ett stenkast ifrån trappuppgången där du snabbt tar dig in till Göteborgs innerstad men även lika nära till Mölndals centrum. Gym finns i huset bredvid, Ica Maxi stormarknad mitt emot fastigheten. Längst ner i fastigheten finner man allt från restauranger till ett härligt bageri men även en frisör och andra butiker som förenklar ens vardag.

Brf Södra Nova är en välskött förening belägen i den nybyggda fastigheten. Parkeringsmöjligheter finns i ett garage under huset som tillhör föreningen mot en kostnad men man kan även parkera på gatan bakom helt kostnadsfritt.

Välkommen till ditt nya hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Det första man möts av är den rymliga hallen med goda förvaringsmöjligheter genom en stor skjutdörrsgarderob med speglar ifrån Elfa. Ifrån hallen når ni lägenhetens rymliga badrum medans man rakt fram når vardagsrummet/köket med härligt ljusinsläpp. Golvet är ett fint ljust askparkett som är genomgående i hela bostaden.

Badrum

Det rymliga badrummet har helkaklade väggar i vit färg tillsammans med grå klinkers. I badrummet finner man en kombinerad tvättmaskin vilket frigör utrymme ihop med en ovanpåliggande bänkskiva, unik kommod med inbyggda högtalare, handdukstork samt en dusch med glasväggar. Det finns dessutom dimbara spotlights i taket.

Sovrum

Sovrummet är rymligt med moderna skjutdörrar helt i glas vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här får man enkelt plats med dubbelsäng, sängbord och vad man kan vilja ha i sitt sovrum. Mittemot sängen finner man en stor klädkammare som även här har skjutdörrar med ett Elfa-system som ger en mängder med förvaringslösningar. Väggarna är målade i vitt ihop med en kalk fondvägg vilket ger en rymlig och härlig känsla ihop med det ljusa askparkettsgolvet.

Kök

I köket finner ni ett exklusiv kök från Marbodal med kyl och frys ifrån Siemens. Bänkskivan i grått gör sig oerhört bra ihop med de vackra kakelplattorna i kustgranit vit och de vita skåpsluckorna. Köksutrustning består av en induktionshäll, inbyggd micro, inbyggd varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl & frys. Allt ifrån Siemens och man har även dimbar belysning ovanför bänkskivan. Här får man plats med ett stor matbord för härliga middagar att se fram emot! Även här är det vita väggar och askparkettsgolv med en ljus nyans.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt med plats för stor soffa, bord och tv-bänk. Även här är finner man ett ljust askparkettsgolv som smälter in med de ljusa väggarna. Här är det ett bra ljusinsläpp och man når även ut till den stora balkongen där man kan njuta av många härliga kvällar.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 795 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Mölndalsvägen 89D

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Våningsplan

8 (7 i hissen) av 10

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

En stor inglasad balkong att njuta av med sol från lunch till kväll med en fantastisk utsikt från våning 8.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Södra Nova

Organisationsnummer

769631-7234

Allmän information

Föreningen består av 63 lägenheter samt 3 lokaler. Brf Södra Nova är en äkta bostadsrättsförening. Huset stod klart under 2018 och med tanke på husets ålder så finns det inga planerade renoveringar inom de närmsta åren.

Föreningen disponerar över 30 garageplatser. Dessa går att hyra för 1 300 kr/mån. I dagsläget är det kö. Det finns även 2 st MC-platser i garage. 400kr/mån. Föreningen erbjuder avgiftsfritt medlemskap i bilpool till föreningens medlemmar och man betalar endast för den tid man använder bilen.

TV/bredband
Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och telefoni via Telia Triple Play (fiberLAN).

Gemensamma utrymmen
Det finns möjlighet att boka gemensam lounge. Gott om cykelställ på föreningens innergård samt cykelförråd.

Föreningen har ingen gemensam tvättstuga.

På andra sidan Mölndalsvägen från föreningens byggnad finner man ICA Maxi och på kort promenadavstånd även Willys matmarknad. I föreningens byggnad finns bageri/café två stycken trevliga restauranger samt salladsbar och en välsorterad godisbutik med paketutlämning.

Goda kommunikationer precis utanför porten med 2:ans och 4:ans spårvagn

Det finns ingen upprättad energideklaration avseende byggnaden, energideklarationen finns inte heller hos boverket eller föreningen.

Föreningens ekonomi anses att vara god och det finns inga planerade avgiftshöjningar i nuläget

Brf bildades

2016

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 251 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, IPTV, IP-Telefoni, Internet

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår kallvatten & uppvärmning. Ett obligatoriskt tillägg för bredband och tv (Telia Tripple Play) på 220:- / mån som är inräknat i månadsavgiften.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Försäkringskostnad

70 SEK/månad

Bostadsrättstillägg

30 SEK/månad

Summa driftkostnad

100 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Har strömuttag

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

1 300 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy