Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Rabattvägen 40, Johannelund / Vällingby, Vällingby
Typ
Bostadsrätt
KVM
68 kvm
Avgift
4 746 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna till Rabattvägen 40!

Här presenterar jag nu en stilsäker och optimalt planerad 3:a om 68 kvm med stor inglasad balkong - en perfekt bostad för er som vill ha kvalité i vardagen! Bostaden präglas av ljus interiör och härlig atmosfär med strålande ljusinsläpp genom stora fönsterpartier samt den härliga balkongen. Här finns allt ni efterfrågar av en bostad med närhet till bra kommunikationer och naturen runt hörnet. Här har ingenting lämnats åt slumpen och lägenheten rymmer allt man kan önska sig och lite till. Här är det bara att flytta in och börja trivas - välkomna att stiga på!

Vi välkomnas i den trevliga och ljusa entréhallen som erbjuder gott om utrymme för ytterkläder och skor. Här finns även platsbyggda garderober för ytterligare förvaring av kläder och skor. Rakt från i hallen hittar vi bostadens harmoniska och ljusa master bedroom. Här kan ni bädda upp dubbelsängen med de skönaste lakanen, ställa kaffekoppen på sängbordet och börja lördagsmorgonen på bästa sätt. Intill master bedroom hittar vi det andra sovrummet som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett eget hemmakontor?

På fint parkettgolv fortsätter vi in i bostaden och hamnar i hjärtat och navet - kök och vardagsrum som är ljus och öppen planlösning med varandra. Här finns gott om plats för familjens fredagsmys och lördagens festligheter med familj och vänner. Väggar och listverk är ljusa vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak - låt fantasin flöda och skapa ert egna drömboende. Som pricken över i:et har vi den inglasade balkongen som erbjuder plats för både lounge-möbler som för växtlighet och odling. Köket är stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter med mörk arbetsbänk i laminat. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys i egen avdelning.

Till sist har vi bostadens luxuösa badrum med riktig hotellkänsla - här finns utrymme för familjens morgon- och kvällsrutin eller varför inte lite egentid med en spakväll. Stilrent inrett med svart klinkers på golvet och vita kakelplattor pryder väggarna. WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas och badkar. Här finns även bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare.

BRF Trädgården är en stabil och solid förening med riktigt god ekonomi vilket medför låg månadsavgift. Här bor ni med närhet till bra kommunikationer, strövområden och affär. Endast en liten bit bort finner ni Vällingby City och allt det har att erbjuda. Ni tar er även enkelt till både Hässelby, Vällingby C och Spånga. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki, 076-640 50 01

Rumsbeskrivning

Entréhall

Inbjudande, ljus och fin hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Platsbyggda garderober för förvaring. Snygg mörk klinkers på golvet och ljust målade väggar.

Kök

Stilrent och fullt utrustat kök, i en öppen planlösning med vardagsrummet, med matplats för ca 4-6 personer. Kök med vita släta luckor, vitt stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i laminat och diskbänk i rostfritt utförande. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin.

Vardagsrum

Ljust och socialt planerat vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till balkongen. Erbjuder gott om plats för större soffgrupp, bokhylla och TV-möbel. Öppen planlösning mot köket, här får den stora familjen plats. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Master bedroom

Lugnt placerat, mysigt och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Sovrum 2

Ljust och lättmöblerat sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Två platsbyggda garderober för förvaring. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Badrum

Rymligt och påkostat badrum med grått klinker på golv och vit kakel på vägg. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas och badkar. Tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Stadgar Energideklaration 20-Signerad-Arsredovisning-Brf-Tradgarden-i-Hasselby 2020 a?rs a?rsredovisning

Allmän information

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

68 kvm

Areauppgift enligt

Mäklarbild

Gatuadress

Rabattvägen 40

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

1131/1201

Våningsplan

3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Trädgården i Hässelby

Organisationsnummer

769623-2789

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Varje lägenhet i BRF Trädgården i Hässelby har två olika lägenhetsnummer. Ett som är lägenhetens nummer i den ekonomiska planen, denna används vid kontakt med föreningen, förvaltare och bank. Det andra är lägenhetens lantmäterinummer, detta används bla vid adressändring. Båda dessa nummer ska skrivas ned i köpeavtalet

Föreningen upphandlar el kollektivt vilket ger medlemmarna ett fördelaktigt pris. Förbrukningen debiteras i förskott och i november månad görs en avräkning mot faktiskt förbrukning. Eventuell korrigering sker på avgiftavi för januari.

Varje lägenhet har en egen tvättmaskin/torktumlare. De mindre lägenheterna har en kombimaskin. Det finns ingen gemensam tvättstuga

TV OCH BREDBAND
ComHem är leverantör av såväl analoga som digitala sändningar. Kostnad för analogt grundutbud av tv kanaler samt bredband är 125 kr/månaden För aktuell information om grundutbudet hänvisar vi till ComHem (länken öppnas i nytt fönster) Ange postnummer 16243 samt Rabattvägen 36, 38 eller 40 i sökfälten.

Alla lägenheter är anslutna via Comhem. I grundutbudet ingår bredband 30-50/10 Mbit. Kostnad för bredband samt analogt grundutbud av tv kanaler är 125 kr/månaden. Detta är en obligatorisk avgift för samtliga lägenheter.

BYGGNADSÅR
2013-2014

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 91

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har inga allmänna lokaler såsom hobbyrum eller liknande

Antal lägenheter

91

Byggnader

Byggår

2014

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 746 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten
Obligatorisk avgift för bredband 125 kr/månaden (ComHem)

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

225 SEK/månad

Summa driftkostnad

425 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Varm- och kallgarage samt förhyrda P-platser utomhus hanteras av Q-Park. Kontakta Q-park för priser och kötider.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

99 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy