Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alphyddevägen 67, Alphyddan, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
79 kvm
Avgift
3 028 SEK / mån
Rum
3 rum

Renoveringsbehov - Välplanerad 3:a i populär brf - hörnläge med inglasad balkong

Välkommen hem till denna trevliga hörntrea med tilltalande utsikt i två väderstreck. Här finns möjlighet att sätta din egen prägel på ditt drömboende! En lägenhet i toppläge med en stor, härlig inglasad balkong. Lägenheten är insynsskyddad och ligger i ett grönskande fritt läge. Utmärkta förvaringslösningar genom inbyggda garderober, klädkammare och externt förråd.

Här finns en chans att sätta sin egen prägel på bostaden då den är i stort behov av renovering

Bostadens 79 kvadrat är mycket välplanerade. Här erbjuds generösa sociala ytor i form av spatiöst vardagsrum med utgång till inglasad balkong och rymligt kök med matplats i burspråk, två avskilda sovrum (båda med plats för dubbelsäng) utan insyn där det ena innehar en garderobvägg, en stor klädkammare och ett helkaklat badrum med jacuzzi. Här bor du i den populära föreningen Alphyddans Ros med mycket god ekonomi och eget garage där boende garanteras en egen garageplats (vid uppsägning av extern hyresgäst) för 600 kr i månaden.

Som boende på Alphyddan bor du med det perfekta läget mitt emellan Stockholm city och Nackas vackra natur. På kort promenadavstånd från lägenheten når du Sickla Köpkvarter som erbjuder ett komplett serviceutbud såsom matbutiker, Systembolaget, klädbutiker, restauranger, caféer och gym. Intilliggande Dieselverksataden erbjuder dessutom ett brett kulturutbud. En kort promenad förbi köpkvarteret ligger Sicklasjön med både badplats och långfärdsskridskoåkning vintertid. På andra sidan Sicklasjön breder det vidsträckta Nackareservatet ut sig med underbara promenadstigar, motionsspår och längdskidspår vintertid.

Kommunikationerna är fantastiska med stort utbud av Nackas olika busslinjer som når Slussen på endast 5 min samt Saltsjöbanan och Tvärbanan. I Sickla finns också flera busslinjer som bland annat tar dig in till Södermalm. I framtiden kommer läget bli ännu mer attraktivt då tunnelbanans blå linje kommer förlängas med station i Sickla, endast ett par minuters promenad från bostaden.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy