Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 410 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 290 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Musikvägen 28, Ruddalen, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
4 174 SEK / mån
Rum
3 rum

Övrig kontakt

Emil Rydberg
Övrig kontakt Emil Rydberg

EN TRAPPA UPP finns den här trevliga trerumslägenheten som har ett toppenläge i området.

EN TRAPPA UPP finns den här trevliga trerumslägenheten som har ett toppenläge i området. Inglasad balkong i härligt västerläge med utsikt över den grönskande naturen. Musikvägen är en egen liten oas med Ruddalens härliga naturområde alldeles bakom med mysiga naturstigar och idrottsanläggning. Barnvänligt läge med skolor och förskolor alldeles nära samt spårvagn på kort avstånd. Positivparken ligger en kort promenad bort, en mycket trevlig lekpark. Det är även nära till Frölunda Torg, Göteborgs bästa köpcentrum med ca 200 butiker samt 25 restauranger och fikamöjligheter. Cykelavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir, Hovåsbadet med härliga klippor och en mindre strand på Marholmen.

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkommen in till hallen! Här finns bra plats för förvaringsmöbel efter önskemål. Plastmatta och ljus tapet.

Kök:
Välutrustat med flera förvaringsskåp och bra arbetsyta. Maskinell utrustning som finns här är kombinerad spis och ugn, kyl, frys samt en bänkdiskmaskin. Diskbänk i rostfri stål samt kaklat stänkskydd. Här finns också en matplats för 4-6 personer.

Klädkammare:
Utrustad med klädhängare och hyllor som ger bra förvaring.

Badrum:
Badrummet renoverades 2011. Helkaklat i blått klinker och vitt kakel. Toalett, duschhörna med skjutdörr, tvättställ med kommod samt översittande spegelskåp.

Sovrum:
Det finns två sovrum. Sovrum 2 ligger i anslutning till vardagsrummet. Detta rum lämpar sig bra med dubbelsäng. Sovrum 2 ligger i anslutning till hallen. Detta rum lämpar sig perfekt som kontor/gästrum eller barnrum. . Plastmatta och ljus tapet.

Vardagsrum:
Originalparkett. Ljust och luftigt med bra ljusinsläpp och lättmöblerade ytor. Ljus tapet. Härifrån når vi lägenhetens inglasade balkong som bjuder på mysig utsikt över naturen.

Balkong:
Inglasad, trägolv.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 290 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

70 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Musikvägen 28

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Beskrivning av förråd m.m.

Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsnummer

20

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB:s Brf Pukan

Organisationsnummer

757200-9343

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
I föreningen Pukan finns 127 lägenheter. Under 2005 har en stamrenovering skett. Nya treglasfönster är insatta samma år och balkongerna har renoverats, byggts till och försetts med inglasning.

Det finns en samlingslokal med komplett kök att låna för kalas.

Gjorda renoveringar: Under 2004/2005 genomgick föreningen flera större arbeten, bland annat glasades balkongerna in, stamrenovering genomfördes där stammarna plastades in (relining) samt fönster byttes ut (alla utom de fönster som vetter mot inglasad balkong). I tvättstugorna byttes en tvättmaskin samt ett torkaggregat. År 2008 utfördes bland annat fasadrenovering, målning av taksprång samt portlåssystem installerades. Nya takluckor klart i november 2012, arbetet med postboxar stod klart i december 2012 och renovering av tvättstugan på Musikvägen 44 klart i maj 2013.

Under 2015 utfördes reling av horisontella avloppsrör och stammar i bottenplattan. (Vertikal relining till lägenheterna är redan utförd 2005.)

Ytterdörrar till förråd, cykelrum, barnvagnsrum mm har bytts ut under verksamhetsåret 2016/2017. Utbyte av elinstallationer gjordes 2017/2018. Elektroniska bokningstavlor för tvättstugor och torkrum gjordes även 2017/2018. För mer detaljerad information se årsredovisning.

Gemensamma utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd som ligger nära källardörren i entréplan i trapphuset. Det finns även cykelrum och barnvagnsrum. Föreningen har två välutrustade tvättstugor som ligger på Musikvägen 14 samt Musikvägen 44.

Parkering
P-plats går att hyra för ca 170 kr/mån utan eluttag och ca 190 kr/mån med eluttag. Denna parkeringsförening har 4 st medlemmar, 3 st föreningar: HSB Triangeln, HSB Pukan och HSB Kvartetten samt HSB Göteborg. För mer information kontakta HSB Göteborg.
Pukan är en aktiv och populär förening. Det finns flera olika arbetsgrupper som sköter gräsklippning, flaggning mm. Tillsammans med föreningarna Kvartetten och Triangeln finns ett studieråd som har hand om div studiecirklar för alla föreningarnas medlemmar.
Allsångskvällar, boulegrupp, vävcirkel eller gympa och friskvård. Det finns mycket att välja på.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 127
Antal lokaler: 1

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, vävstuga, matkällare, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

Antal lägenheter

127

Byggnader

Byggår

1964

Ekonomi

Månadsavgift

4 174 SEK/månad

Andelstal insats

0,70496 %

Andel av månadsavgift

0,70496 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta