Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Musikvägen 28, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
4 174 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

EN TRAPPA UPP finns den här trevliga trerumslägenheten som har ett toppenläge i området.

EN TRAPPA UPP finns den här trevliga trerumslägenheten som har ett toppenläge i området. Inglasad balkong i härligt västerläge med utsikt över den grönskande naturen. Musikvägen är en egen liten oas med Ruddalens härliga naturområde alldeles bakom med mysiga naturstigar och idrottsanläggning. Barnvänligt läge med skolor och förskolor alldeles nära samt spårvagn på kort avstånd. Det är även nära till Frölunda Torg, Göteborgs bästa köpcentrum med ca 200 butiker samt 25 restauranger och fikamöjligheter. Cykelavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir, Hovåsbadet med härliga klippor och en mindre strand på Marholmen.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3

Boarea (BOA)

70 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Musikvägen 28

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer

20

Våningsplan

0

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB:s Brf Pukan

Organisationsnummer

757200-9343

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
I föreningen Pukan finns 127 lägenheter. Under 2005 har en stamrenovering skett. Nya treglasfönster är insatta samma år och balkongerna har renoverats, byggts till och försetts med inglasning.

Det finns en samlingslokal med komplett kök att låna för kalas.

P-platser administreras av Musikvägens parkeringsförening, HSB Göteborg har hand om uthyrningen. Tel 010-442 2059 till Anette Ankarbjörk Borg
mail: anette.ankarbjork-borg@hsb.se

Pukan är en aktiv och populär förening. Det finns flera olika arbetsgrupper som sköter gräsklippning, flaggning mm. Tillsammans med föreningarna Kvartetten och Triangeln finns ett studieråd som har hand om div studiecirklar för alla föreningarnas medlemmar.
Allsångskvällar, boulegrupp, vävcirkel eller gympa och friskvård. Det finns mycket att välja på.

ÖVRIGT
Föreningen (ordförande Clas Bjurström tel 0708-471750) vill gärna träffa en köpare och få överlåtelsehandlingar postade till expeditionen.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 127
Antal lokaler: 1

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, vävstuga, matkällare, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

Antal lägenheter

127

Ekonomi

Månadsavgift

4 174 SEK/månad

Andelstal insats

0,70496 %

Andel av månadsavgift

0,70496 %

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy