Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fregattvägen 91, Gröndal, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
46 kvm
Avgift
3 912 SEK / mån
Rum
2 rum

Renoveringschans! 2:a med fri utsikt och balkong i soligt västerläge.

Med svårslaget läge på höjden och utsikt över Mälarens vatten, grönska och båtlivet finns denna lägenhet nu till salu. Lägenheten är i fint, men äldre skick och här kan du ta chansen att skapa ditt eget drömboende! Mång fina byggårsdetaljer finns bevarade, så som parkettgolv, garderober och trädörrar. På Fregattvägen 91 bor du med fri utsikt och har balkong i västerläge med många soltimmar och magiska solnedgångar.

Lägenheten är mycket välplanerad och har en yteffektiv planlösning! Här finns sovrum med plats för stor dubbelsäng, rymlig hall med platsbyggd förvaring och möjlighet till stora umgängesytor. Ljuset bara väller i lägenheten via de stora fönsterpartierna och skapar en trevlig inomhusmiljö tack vare det höga, fria läget utan byggnader framför. På Fregattvägen 91 bor du längst ner på återvändsgata och omringas av klippor nedför vilka du kan ta trappan ner till Mörtvikens båtklubb och Vinterviken för bad, fika och restaurangbesök.

I brf HSB Flottiljen är det lätt att trivas! Här finns gästlägenhet, parkering, flera tvättstugor och bastu+gym för att bara nämna några av föreningens fördelar. Mellan husen är en trevlig miljö med alla blomstrande rabatter, grillplatser, den underbara utsikten och lugnet. För medlemmarna finns ett mycket förmånligt avtal där internet och tv ingår i avgiften mot tillägg om 125kr/mån.

Nedför backen har du goda kommunikationer med buss nr 133 och även närhet till tvärbanan i Gröndal. Nära till matbutiker, apotek, florist, flera caféer och restauranger. På kort avstånd ligger även Liljeholmen med sin galleria med 90 butiker, gym, tunnelbana och flera bussförbindelser.

Välkommen på visning, missa inte denna pärla!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy