Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Backvägen 5, Råsunda, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
63 kvm
Avgift
3 091 SEK / mån
Rum
3 rum

Råsundas kanske mest välplanerade 3:a med exklusivt kök, sjöutsikt och möjlig framtida balkong!

Varmt välkomna högst upp i huset på omåttligt populära Backvägen 5! Lägenheten har gjorts om från 2rok till 3rok och ett exklusivt kök har lyfts ut till vardagsrummet och skapat en härlig social planlösning. Tack vare sitt läge högst upp i huset erbjuds en helt otrolig utsikt ut över Råstasjön och Mall of Scandinavia samtidigt som insynen är i princip obefintlig. Bara en trappa upp från lägenheten nås föreningens gemensamma solterrass som med fördel nyttjas flitigt under sommarhalvåret. I föreningen finns även bekvämligheter som tvättstuga och cykelrum.Med två stora sovrum, stambytt badrum och ett kök och vardagsrum att njuta i är detta ert nästa drömboende! Föreningen har tittat på möjligheten att bygga balkonger och för mer information ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström.

FÖRRÅD
Till lägenheten finns ett vindsförråd och en matkällare.

FÖRENING
Föreningen äger och förvaltar fastigheten Lövdalen 4 på adressen Backvägen 3 och 5 i Solna. Föreningen består av 72 lägenheter, varav 69 är upplåtna med bostadsrätt och 3 är upplåtna med hyresrätt. Föreningens totala yta är 4362 kvm. Brf Lövet 3 & 5 är en äkta bostadsrättsförening och registrerades hos bolagsverket 1992. Föreningen förvärvade fastigheten 2006. Huset byggdes 1954. Föreningen har betyg "A" på allabrf.se.

OMRÅDE
Fastigheten är utmärkt belägen i en lugn del av Råsunda med närhet till det mesta. De centrala delarna av Gamla Råsunda med restauranger, kaféer och butiker ligger strax intill och promenadavstånd till såväl Mall of Scandinavia som Solna Centrum. Närhet till pendeltåg, tunnelbana, bussar och tvärbana. Här får man det bästa av två världar - natur och lugn samt storstadspuls och nöjen!

Varmt välkommna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy