Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Råbyvägen 57G, Gränby, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 402 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

/ HISS FRÅN MARKPLAN / STORA BALKONG I HÖGT LÄGE / GENERÖS FÖRVARING /

Snart saluförs denna perfekta bostad!
Välkommen hem till möjligheternas bostad! Här har du en perfekt grund för att skapa ditt egna drömhem, nyckelfärdig bostad.
Med sina vita väggar och genomgående parkettgolv har du en bostad som är rymlig och luftig, samt flera fönsterpartier som gör att ljuset får flöda fritt. Köket och vardagsrummet går i öppen planlösning och skapar många möjligheter till möblering. Önskar du att inreda med ett större matbord för att kunna underhålla både familj och vänner? Det kan enkelt placeras och fint bygga ihop rummen. Vill du istället ha en större soffgrupp med flera fåtöljer för mysiga hemmakvällar? Det går lika bra! Köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter. Köksskåpens ytskikt går i vitt precis som det i övrigt vita väggarna, som gör att rummet smälter in och inte tar över. Intill köket finner du ett perfekt förvaringsutrymme i förråd som idag används som en walk in closet!. Detta rum är redan inrett med en färdig garderobslösning som gör att du kan förvara såväl kläder, skor samt avhängning. Vidare finner du från entrén en inre möblerbar halldel.

Bekvämt beläget i motsatt del finner du det trevliga sovrummet. Här finns generös förvaring i skjutdörrsgarderober, vilket gör att du istället kan möblera med större säng men också skrivbord om du önskar ha ett eget hemmakontor. Badrummet är rymligt och helkaklat med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk ovan. Vidare finner du en dusch med vikbara duschväggar, handdukstork och överskåp för praktisk förvaring. Här kan du skapa ditt egna hemmaspa utan att trängas tack vare ytan! Balkongen är belägen bra solläge.

I populärt läge på Råbyvägen får du det bästa av vad nybyggda bostäder har att erbjuda, blandat med utmärkt läge. Redan utanför dörren finner du närlivs och restaurang samt gym, men endast en enklare promenad alternativt en kort cykeltur bort har du samtidigt stadskärnan och resecentrum med allt vad service och shopping som kan önskas. Väljer du istället andra hållet finner du Gränbystaden lika nära, där allt du kan önska av bekvämligheter finns samlat på ett och samma ställe. Universitet och nation når du också enkelt via både cykel samt kommunikationer som stadsbuss som stannar precis utanför.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

53 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Råbyvägen 57G

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Beskrivning av förråd m.m.

Det tillhör ett förråd till lägenheten.

Lägenhetsnummer

2-1403

Våningsplan

5 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Romanen

Organisationsnummer

769630-4851

Allmän information

Brf Romanen är fördelat på tre trapphus med totalt 59 välplanerade lägenheter på Råbyvägen 57 F, G och H.
Föreningen delar huskropp, innergård och garage med Brf Skildra.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv, telefoni och bredbandsleverantör: ComHem. Ingår i avgiften.
Föreningen har även gruppavtalsrabatter för ComHems övriga abonnemang och paket.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmnin: Fjärrvärme.
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation med återvinning.

Byggnadskommentar

Råbyvägen 57G

Utförda renoveringar

Inga planerade renoveringar. Byggnaden färdigställdes i Oktober 2017.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 59

Det finns cykelrum, sophantering med ingång från gatan, rullstols- och barnvagnsrum.
Gården är grön och ombonad med vackra planteringar, stenläggningar och en mysig grillplats. Bekvämt under huset finns garage och förråd.

Antal lägenheter

59

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 402 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ingår i avgiften: Värme, varm- och kallvatten, bostadsrättstillägg samt Kabel-tv (basutbud) och bredband. Individuell el-mätning som debiteras efter förbrukning var tredje månad.

Avgiftsförändringar

Månadsavgiften kommer att sänkas med 10 % fr.o.m årsskiftet 2021/2022. (Kontrollerat med föreningen Okt 2021).
Delat ägande tex mellan föräldrar och barn accepteras med minst 10 %.
Ej juridiska personer.

Andelstal

1,52830

Andel av månadsavgift

1,52830

Överlåtelseavgift

1666 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

714 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 29 p-platser i garage under huset och nås ifrån trapphusen. Kostnaden är (900kr/mån).
Tre av platserna är el-bilsplatser, dessa kostar (1150kr/mån). I dagsläget är det kö. (Kontrollerat via hemsidan Nov 2021).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

64 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

73 kWh/m²

Energiklass

C

Kommentar

Atemp: 5172

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy