Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Munspelsgatan 20, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
2 683 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt planerad 1.5a på åttonde våningen!

Här erbjuds en yteffektiv och unik lägenhet vars moderna bekvämligheter gör vardagen lite enklare. Ett hem i mycket gott skick.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en trevlig hall med platsbyggda garderober och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett mysigt och charmigt sovrum med platsbyggda garderober, gott om förvaring och vacker utsikt. Köket är ifrån Marbodal och vitvarorna från siemens. Det öppna och sociala vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och vacker utsikt. I badrummet finns toalett, dusch, dimbara spotlights, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, kommod och handfat.

- I avgiften ingår digital-TV, bredband, telefoni och värme!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt en kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Rumsbeskrivning

Hall

Med ljusa väggar och ljust golv ger den trevliga hallen ett gott första intryck när man kommit in genom ytterdörren. Hallen har platsbyggda garderober och säkerhetsdörr.

Kök

Ett Marbodal-kök med släta luckor, skåpluckor i grå kulör och öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta ljusa och sociala rum har ljusa väggar och ljust golv och är utrustat med spis, ugn, kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin.

Vardagsrum

Det öppna och sociala vardagsrummet har välplanerade ytor. Detta rum bjuder på fint ljusinsläpp och vacker utsikt.

Sovrum

Detta mysiga och charmiga sovrum bjuder på platsbyggda garderober, gott om förvaring och vacker utsikt.

Badrum

Fräscht och funktionellt badrum med stilrent klinkergolv och väggar i vitt kakel. Utrustat med toalett, dusch, dimbara spotlights, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, kommod och handfat.

Arbetsrum/Förråd

Detta rummet är lite av det unika. Från början är det nämligen ett förråd som tillhör lägenheten. Så man kan nyttja rummet allt ifrån ett arbetsrum eller förråd. Rummet har en grå heltäckningsmatta som är inlagt och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Årsredovisning Stadgar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

42 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Munspelsgatan 20

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer

51701

Våningsplan

8 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Strandsnäckan

Organisationsnummer

769634-5383

Allmän information

I föreningen finns 146 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen registrerades 2017. Till föreningen hör adresserna: Munspelsgatan 18-28 Föreningen köpte fastigheten 2017. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvätt utrustning. Lägenheterna är anslutna till ett gemensamt abonnemang för elkraft. Varje lägenhet har en gruppcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Det finns också en separat undermätare för elkraft i varje lägenhet.
Föreningen har tecknat kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring som gäller för skador på av bostadsrättshavare bekostad fast inredning samt egendom som tillhör bostadsrättsförening, men för vilken bostadsrättshavaren har underhållsansvar.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://www.brf-strandsnackan.se/

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen är ansluten till TV via fiber. Digital-TV/kabel-TV och Internet via Telia.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal, gym och bastu som du hittar i källarplanet. Gymmet har du tillgång till i mån av plats medan bastu och samlingslokal måste bokas. Bokar gör du via den digitala skärmen i trapphuset eller via webben.

Du har tillgång till gårdsmiljöer, lekplatser, idrottsplaner och övriga ytor inom området som samfälligheten förvaltar tillsammans med övriga
fastigheter i området.

Antal lägenheter

146

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 683 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 206:- för Tv, bredband och telefoni är inräknat i månadsavgiften.

Andelstal

0,0053050

Andel av månadsavgift

0,53720%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar 57 onumrerade parkeringsplatser i garaget (som föreningen
hyr av extern part) med nedfart från Munspelsgatan. Hyrs mot en kostnad om 1275 kr/mån.

Beskrivning

Service och kommunikationer

Som boende i Frölunda Park har du en fantastisk möjlighet att vara både aktiv och miljömedveten. Med detta i åtanke erbjuds en lättillgänglig bil- och cykelpool där du snabbt och enkelt kan hyra miljövänliga färdkostalternativ direkt från ditt hem.
Som lägenhetsköpare i Frölunda Park erbjuds du fritt medlemskap i Bilpoolen och betalar endast för tiden du utnyttjar tjänsten!
Bilpoolen innehåller de senaste generationens Nissan Leaf-elbilar. Gå in på http://moveabout.se/ för att boka din miljöbil.
I dokumenten nedan hittar du mer detaljerad information angående bilpoolen.
I cykelpoolen kommer du kunna hyra elcyklar, lastcyklar och sparkcyklar för att snabbt och enkelt upptäcka allt som Frölunda med omnejd har att erbjuda.
För att underlätta cykelägande bygger vi ytor för cykelservice där du har möjlighet att tvätta, underhålla din befintliga cykel. Mer information angående vad du kan göra i området finner du här:

https://www.goteborg.com/cykla-i-goteborg/

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy