Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Möllegränden 21 lgh 1202, Centrum, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
105 kvm
Avgift
5 316 SEK / mån
Rum
4 rum

En potentialrik sekelskiftsdröm!

Hjärtligt välkommen till Möllegränden 21, belägen i en vacker och välhållen sekelskiftesfastighet anno 1909! Nu söker denna potentialrika våning sin nästa ägare. Bostadens 105 kvm fördelar sig på fyra rum & kök och erbjuder vackra detaljer samt en härlig känsla av rymd och höjd. Här bor du på ett eftertraktat läge, ett stenkast från Helsingborgs härliga utbud av restauranger, nöjen och aktiviteter.

Näst högst upp i huset ligger detta generösa hem med högt i tak, stora fönsterpartier som ger rikligt ljusinsläpp, rum i fil som skapar rymd, sekelskiftesdetaljer såsom brädgolv, takrosetter, stuckaturer samt två kakelugnar som bidrar med hög mysfaktor. Vidare har vi ett välplanerat kök som inbjuder till matlagning och samvaro, två lugna sovrum vetter mot Möllegränden samt ett sovrum mot Södra storgatan. Badrummet är något äldre och försedd med dusch. Bostaden är i genomgående bra skick men kan på sikt behöva viss modernisering.

Möllegränden ligger med gångavstånd till hela Helsingborgs härliga utbud av aktivitet vid hamnen, strandpromenaden, butiker, restauranger, Stadsteatern, Dunkers kulturhus och konserthuset för att nämna några. Pendlaren promenerar bara ett par minuter från bostaden ner till Helsingborg C för att ta dig vidare till din destination med buss, tåg eller båt.
Bostadsrättsföreningen Mariatorget ligger i centrala Helsingborg och består av ett helt kvarter vid Bruksgatan, Möllegränden, Södra Storgatan och Södra Kyrkogatan. Föreningen som bildades 2008 består av 115 lägenheter och 21 uthyrningslokaler.
Byggnaderna i föreningen är uppförda mellan 1870-1984.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Alexander Akkache för mer information eller tidbokning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy