Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alphyddevägen 6, Alphyddan, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
98 kvm
Avgift
5 808 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad 4:a med milsvid utsikt och balkong.

Välkommen hem till denna smakfulla och välplanerade 4:a i absolut toppskick! Här bor du centralt men helt avskilt med högt fritt läge och milsvid utsikt. Köket är totalrenoverat 2018 och bjuder på smakfulla materialval, god maskinell utrustning och rejäla arbetsytor. Här finns en trevlig matplats intill fönster med fri utsikt över Svindersvik. Vardagsrummet är väl tilltaget med stort burspråk och utgång till den inbjudande och inglasade balkongen. Tack vare sin inglasning fungerar balkongen som ett extra rum under stora delar av året. Läget bjuder på eftermiddags- och kvällssol med fantastiska solnedgångar. Här njuter du av ett ostört läge överblickande lummig natur och Svindersviks glittrande vatten.

Lägenheten är genomgående välskött med nymålade väggar, fräscha golv och stora fönsterpartier. Bostadens tre sovrum är alla väl tilltagna. Här finns också gott om förvaring både i sovrummen och i klädkammare i hallen. Hallen är även den välutrustad med förvaring och avhängning bakom draperi. Utöver befintlig förvaring finns också två externa förråd i källaren.

Separat badrum och gästtoalett som renoverats i samband med stambytet 2012. Utrymmena är helkaklade och badrummet är komplett utrustat med dusch och plats för tvättmaskin.

Mycket välskött förening, i fastigheten når du enkelt både tvättstuga, förråd, hobbyrum, cykelrum och barnvagnsrum via huset hiss. I anslutning till husen finns lummiga omgivningar med egen lekplats och pergola med grillmöjligheter.

Här bor du med direkt närhet till ett stort antal av Nackas busslinjer, Saltsjöbanan och tvärbanan. Attraktiva Alphyddan är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde precis intill Sickla Köpkvarter som är ett charmigt centrum med stort utbud av både butiker och restauranger. Sickla genomgår en stor utveckling som innebär att centrumet kommer erbjuda ännu bättre utbud, man kommer bygga ihop Sickla med Hammarby sjöstad och här kommer också den nya tunnelbanan skapa en knutpunkt för all trafik på Stockholms östra sida.

Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy