Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vibblabyvägen 28, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
109 kvm
Avgift
8 190 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Centralt läge i fint skick

Välkommen till denna rymliga drömlägenhet som ligger ett stenkast från kommunikationer och stort utbud av restauranger, butiker och service. Bara två trappor upp välkomnas man av en luftig hall som tar dig in till det renoverade köket med matplats för upp till 6 personer. De tre sovrummen är rymliga, ljusa och utan insyn. Det lättmöblerade vardagsrummet har ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till rymlig balkong under tak. Bostaden erbjuder bra förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Det stambytta badrummet är något utöver det vanliga och känns som ett eget hemma-SPA. Här finns badkar på tassar, separat dusch och tvättdel med arbetsbänk. Bostaden ligger endast tre minuters promenad från Jakobsbergs Centrum som är Järfälla kommuns huvudort och har Pendeltågsstation och bussterminal. Trivsamt område med gemytlig stämning. Tack vare goda kommunikationer är man som boende i området inte beroende av bil. Området är mycket populärt tack vare närheten till både centrum med service, butiker, restauranger, sportanläggningar och naturområden. Missa inte denna fina bostad!

Rumsbeskrivning

Hall: Stor och luftig hall i vinkel med plats för ytterkläder och skor. Laminat på golvet och vita väggar. Platsbyggda garderober samt ingång till klädkammare.
Kök: Ljust och renoverat kök med vita snickerier, vitrinskåp och arbetsbänk i laminat. Den maskinella utrustning består av spishäll, ugn, spisfläkt samt integrerad diskmaskin. Laminat på golvet.
Sovrum: Sovrummet ligger mellan kök och vardagsrum med ingång från båda. Två stora fönster ger fantastiskt ljusinsläpp. Laminat på golvet.
Vardagsrum: rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Parkett på golvet.
Sovrum: Rymligt sovrum med fransk balkong. Laminat på golvet.
Gäst-wc: Toalett med kakel på golvet och målade väggar. Vädringsfönster, handfat och wc-stol.
Sovrum: Perfekt barnrum med laminat på golvet.
Badrum: Fantastiskt badrum med SPA känsla. Badkar på tassar, separat dusch, handfat i kommod, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaringsskåp. Helkaklat med golvvärme.

Dokument (pdf)

Planlösningar stadgar fågelsången arsredovisning-20202 fågelsången energidekl vibblabyvägen 28-36

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

2 195 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

109 kvm

Gatuadress

Vibblabyvägen 28

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer

61-2018-4-161-6

Våningsplan

3, 2tr

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Fågelsången

Organisationsnummer

713200-0253

Allmän information

Föreningen består av 185 bostadsrättslägenheter och 54 lokaler. Föreningen bildades för 50 år sedan och ligger med centralt läge mitt i Jakobsbergs Centrum bara ett stenkast från pendeltågstation och service. Fågelsångens närmiljö präglas av tre områden. Det första är det lilla torget på norra delen, där flera små butiker hyr lokaler av föreningen och ger en viss närservice. Jakobsbergskyrkans fasad vetter också mot torget. Det andra området är den naturligt grönskande bergknallen söder om torget. Det tredje är den öppna platsen mellan de södra huskropparna närmast Kvarnbacken. Där är en trädgård planterad sedan många år och har restaurerats.

TV/internet

Leverantör Stockholms stadsnät samt comhem.

Utförda renoveringar

Fasad
Fönster
Balkonger
Pågående stambyte

Kommande renoveringar

Pågående stambyte.

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelförråd, tvättstuga, bastu, hobbyrum, pingisrum, föreningslokal (även till uthyrning för fester och tillställning). Källarförråd tillhörande lägenheten.

Byggnader

Byggår

1969

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

8 190 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl. värme, vatten och balkongavgift (173 kr/mån)

Avgiftsförändringar

4% 2022

Andelstal insats

0,63201

Andel av månadsavgift

0,76450

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Bostadsrättstillägg

40 SEK/månad

Summa driftkostnad

640 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garagplatser med separat kö. Garaget ligger under gården mellan Vibblabyvägen 2 - 8 och Vibblabyvägen 14 - 20. In - och utfart sker under Vibblabyvägen 2:s baksida. ca 695 kr/mån
Parkeringsplatser med separat kö. Platserna ligger mellan Kvarnplan 11 och Vibblabyvägen 2 - 12:s baksida. 215 kr/mån

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

155 kWh/m²

Energiklass

F

Beskrivning

Övrigt

OMRÅDE
Lägenheten ligger i ett lugnt område mindre än 5 minuters promenad från Jakobsbergs Centrum. Föreningen består av 8 byggnader och mellan dessa finns gott om platser för sköna stunder; bänkar, boulebana, tennisplan, grillplats och lekplatser.

KOMMUNIKATIONER
I Jakobsbergs Centrum finns mycket goda kommunikationer. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
På Veckovägen, ca 200 m västerut finns Coop-nära. På vägen mot centrum passerar du en pizzeria, tobakshandel, frisör och en filmbutik.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta. Det finns också

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta