Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nygatan 4, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
114.2 kvm
Avgift
5 910 SEK / mån
Rum
4 rum

Central fyrarummare belägen högt upp i huset på Nygatan

Här kommer du in i en exklusiv och luftig lägenhet där takhöjden tillsammans med stora fönsterpartier skapar en rymd som gör att bostaden känns ännu större. Bostaden har fyra rum och kök och en boyta om 114,2 kvadratmeter. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard i form av bänkskiva i sten, vackra trägolv, djupa fönsterbänkar i sten och en välplanerad planlösning med fräscha ytskikt.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter, klinkergolv, spotlights och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum, duschrum, ett sovrum, matsal, allrum, klädkammare samt balkong. Köket är stilrent och härligt med påkostade material, bänkskiva i sten, djupa skåpluckor, inbyggnadsugn, rostfria vitvaror samt med plats för matbord och stolar. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier, härliga umgängesytor och generös takhöjd. I det helkaklade badrummet finns toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, större kommod med inbyggt handfat. Bostadens duschrum nås via entrén och är utrustat med dusch, toalett, kommod och handdukstork. Bostaden är belägen högt upp i huset på våning fyra av fem med en stor tillhörande inglasad balkong med vy över den lummiga innergården.

Här bor du i en mycket engagerad förening med närhet till såväl city som resecentrum samt endast ett stenkast från bostaden finns flera välsorterade matbutiker, trevliga promenadstråk längsmed Stångån, flertalet restauranger, caféer, gym med mera. Föreningen har även byggt många gemensamma utrymmen så som tvättstuga, styrelserum, barnvagnsförråd, cykelförråd, lokaler och källare samt vindsförråd. Lummig och härlig innergård med gemensam uteplats med möbler, grill och lekytor. Lägenheten är lugnt belägen och tyst tack vare ljudisolerande fönster.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy