Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Fjällfotenvägen, Klövsjöfjäll, Klövsjöfjäll, Klövsjö
Typ
Bostadsrätt
KVM
40 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
0 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till BRF Snösparven

Ski in ski out i Klövsjöfjäll, med pisten Lätta slingan och slutet av Supersvängen som grannar. Här planeras en bostadsrättsförening med totalt 16 bostadsrätter till salu.

BRF Snösparven är en ombildning till bostadsrätter av lägenheterna i tre befintliga fastigheter. Samtliga lägenheter kommer att vara utan uthyrningsavtal, dvs helt disponibla kommande vintersäsong för den som köper dem. Det går givetvis bra att lägga ut dem på uthyrning om köparen så önskar.

Blivande BRF Snösparven består av tre hus med totalt 16 lägenheter.

Ovanför husen lite längre upp i backen går pisten lätta slingan. Anslutningsspåret för att ta sig till Klövsjö express går strax nedanför parhusen.

Lägenhet 1 - 8 ligger i Höghuset på fyra våningar. Här erbjuds fyra lägenheter (nr 3 - 6) om tre rum och kök lägenheter på 43 kvadratmeter vardera. De har fullt utrustat kök, balkong och badrum med bastu samt separat WC. Längst upp i höghuset finns två lägenheter (nr 7 och 8) om två rum och kök lägenheter på vardera 40 kvadratmeter.

Lägenhet 9 ? 12 ligger i ett parhus i souterräng, huset innehåller två lägenheter (9 och 11) om två rum och kök lägenheter på 50 kvadratmeter vardera samt två lägenheter (10 och 12) om fyra rum och kök lägenheter på vardera 72 kvadratmeter.

Lägenhet 14 - 16 ligger även de i parhus i souterräng, här är alla fyra lägenheter om tre rum och kök på 59 kvadratmeter.

Samtliga lägenheter har stengolv i alla rum, målade väggar och kaklade väggar i våtutrymmen. Köken kommer från Aran.

Lägenheterna kommer att få fiberanslutning där bostadsrättsinnehavarna själva väljer leverantör. Se planlösningar som ligger bland bilder för ytterligare info om lägenheterna.

Preliminära priser enlig följande;
lghnr/storlek/pris
1 / 32 kvm / 1 395 000 kr
3 / 43 kvm / 1 595 000 kr
4 /43 kvm/ 1 595 000 kr
5 / 43 kvm/ 1 595 000 kr
6 / 43 kvm/ 1 595 000 kr
7 / 40 kvm/ 1 595 000 kr
8 / 40 kvm/ 1 595 000 kr
9 / 50 kvm/ 1 895 000 kr
10 / 72 kvm/ 2 295 000 kr
11 / 50 kvm/ 1 795 000 kr
12 / 72 kvm/ 2 195 000 kr
13 / 59 kvm/ 2 095 000 kr
14 / 59 kvm/ 2 095 000 kr
15 / 59 kvm/ 1 995 000 kr
16 / 59 kvm/ 1 995 000 kr

För er som firar höstlov i Vemdalsfjällen finns möjlighet att titta på dem nu på lördag klockan 9:00, anmäl dig via annonsen om du vill komma på visning.

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Högstbjudande)

Boarea (BOA)

40 kvm

Boareabeskrivning

Bostadsrätter från 40 till 76 kvadratmeter

Gatuadress

Fjällfotenvägen, Klövsjöfjäll

Ort

Klövsjö

Beskrivning av förråd m.m.

Stort förråd med plats för skidor, cyklar mm till de större lägenheterna.

Minder skidförvaring till de mindre lägenheterna.

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Snösparven

Brf bildades

2019

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber kommer att dras in under vintern 2021/2022

Uppvärmning och ventilation

Central bergvärme med vattenburen golvvärme i samtliga lägenheter

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta