Länk kopierad!

Visningar

sön 23 jan 12:00 - 12:30
mån 24 jan 18:00 - 18:30

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 100 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Margreteborgsvägen 6, Silverdal, Sollentuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
4 250 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor och fin 2:a i Silverdal med både uteplats och inglasad balkong!

Välkommen till en fantastisk lägenhet i Silverdal. Moderna 2:a på hela 70kvm från 2010. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt uteplatsen med morgonsol och härlig utsikt mot skogs/parkområde samt den inglasade balkongen. Här finns ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ljust vardagsrum med utgång till balkongen och stor öppning mot modernt kök med rejäl matplats. Bra med förvaring via den rymliga klädkammaren och två skjutdörrsgarderober. Här bor du i ett barnvänligt område med promenadavstånd till förskolor, låg-mellan- och högstadieskola. Även gymnasieskola finns i Sollentuna Kommun. Silverdal har närhet till kommunikationer, vackra grönområden, vattnet vid Edsviken och löpspåren. I rusningstrafik morgon och kväll går det direktbussar från Silverdal till Norra Bantorget. Närmsta pendeltågstation Helenelund ligger ca 20 minuters promenadväg norrut från Silverdal och där tar du dig in till City på 13 minuter samt 25 minuter till Arlanda flygplats. Snabb inflyttning är möjligt.

Rumsbeskrivning

HALL med gott om avhängningsmöjligheter via skjutdörrsgarderoben. Mörkt klinkergolv och ljusa väggar.

I anslutning till hallen har du en rymlig KLÄDKAMMARE/KONTOR som även skulle kunna användas som extra sovutrymme eller kontor. Parkettgolv och ljusa väggar. OBS! Ytan får inte klassas som rum då det inte har direkt solljus.

Stort BADRUM med mörkt klinkergolv med golvvärme samt vita helkaklade väggar. Utrustat med: dusch bakom glasdörrar, WC, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och förvaringsskåp. Fönster. Spotlights i taket.

Rymligt SOVRUM med parkettgolv, garderobsvägg med skjutdörrar, fönster och utgång till UTEPLATSEN med trevlig utsikt mot skogs/parkområde.

Stort, ljust VARDAGSRUM med parkettgolv, stora fönsterpartier och utgång till den INGLASADE BALKONGEN. Stor öppning mot köket.

Modernt KÖK med matplats för 6-8 personer. Parkettgolv och ljusa väggar. Bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Fullt utrustat med: vinkyl, rostfri kyl, rostfri frys, integrerad diskmaskin, ny induktionshäll, rostfri fläkt, varmluftsugn och inbyggd mikro.

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

3 100 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

70 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Margreteborgsvägen 6

Ort

Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Lägenhetsnummer

01221

Våningsplan

2tr

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Silverdalshöjden

Organisationsnummer

769617-4213

Allmän information

För information om föreningen besök föreningens hemsida www.silverdalshojden.se

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Det finns ett avtal mellan Brf Silverdalshöjden och Telia om installation av bredband i din bostad. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digitaltv, bredbandstelefoni och internetanslutning.
Internet: Fiber via Telia

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 48

Antal lägenheter

48

Byggnader

Byggår

2010

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 250 SEK/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten och bredband

Obligatoriskt tillägg på 200kr för bredband är inkluderat.

Beskrivning månadsavgift

Kostnad för varmvatten tillkommer.

Andelstal

1,8693

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Varmvatten

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Ett för hela området gemensamt parkeringshus finns under fastigheterna som tillhör Silverdalsbacken. Brf Silverdalshöjden disponerar 35 platser i detta parkeringhus. Föreningen har även ett antal parkeringsplatser utomhus, totalt 50 platser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

89 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta