Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lidnersgatan 5, 4tr, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
3 340 SEK / mån
Rum
3 rum

Underbart boende i absolut toppskick som renoverats varsamt och med stilsäker blick. Lägenheten har ett högt hörnläge och bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp med optimalt disponerade kvadratmeter och fantastisk rymd. I vardagsrummet finner du generösa ytor med gott om utrymme för sällskapsdel samt övrig möblering. Ifrån vardagsrummet når du även lägenhetens stora balkong som blir ett extrarum under sommarmånaderna. Här solar du med ett högt och fritt läge med utsikt över grönska. Vardagsrummet har en delvis öppen planlösning mot köket där du dukar upp med ett middagsbord för 6-8 gäster och den sociala planlösningen ger dig möjlighet att umgås när middagen förbereds. Köket är fullt utrustat och ger dig mycket bra förvaring i över- och underskåp i sober grön nyans. Lägenhetens större sovrum har ett härligt hörnläge med två stora fönster i varsitt väderstreck. Rummet ger gott om plats för dubbelsäng och har även utrymme att möbleras med skrivbord för dig som är i behov av en arbetsplats. I sovrummet finner du fantastisk förvaring vilket är genomgående i hela lägenheten. Lägenhetens mindre sovrum som du når via köket passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är helkaklat och utrustat med takdusch samt tvättmaskin för en enklare vardag. Lägenheten som absolut ska upplevas på plats presenterar fina vitbetsade furutiljor i original, generös takhöjd samt platsbyggda lösningar för förvaring.

På Lidnersgatan 5 flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket god ekonomi och i en fastighet i mycket gott skick. Hiss finns i huset och barnvagnsförråd når du via en sidoentré i markplan. En stor bonus är föreningens fina gästlägenhet som ligger högst upp i huset och är utrustad med bastu. Föreningen är mycket lågt belånad och har idag 4 hyresrätter som ligger som dolda tillgångar. Nyligen sålde föreningen en av sina hyresrätter för 6,6 miljoner och som stärkte föreningens redan goda kassa som innan försäljningen låg på 5 miljoner. Föreningen har även 2 lokaler som ger intäkter kontinuerligt. Föreningen sänkte avgiften med 10% under 2021.

I Kristineberg bor du med grönskan direkt utanför dörren samt med badklippor ett stenkast bort. Du når snabbt Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som kantas av badbryggor och välbesökta restauranger. Motionsspåren finns precis utanför och tar dig runt om hela Kungsholmen. Du har även nära till City vilket ger dig det bästa av två världar. I närområdet finns även Golfbaren med äventyrsgolf och mat, idrottsanläggningar och tennishall. För de små finns även den underbara lekplatsen i Kristinebergs Slottspark. På vinterhalvåret finns även skidspår vid IP samt möjlighet att åka skridskor vilket inbjuder till friluftsliv året om. Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du på någon minut med Coop Kristineberg precis intill. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek mm når du med ca 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy