Länk kopierad!

Visningar

ons 8 dec 17:00 - 17:20
Öppen visning!
Anmäl dig för visning på mäklarens hemsida.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Hovslagarevägen 23, Edsängen, Sollentuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
38 kvm
Avgift
2 217 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad mini 2:a med stor, solig balkong!

Nyproducerad (2018) och mycket välplanerad mini-2:a med en stor och möblerbar balkong med bästa solläge. Välkomnande hall med tre garderober och rymligt, helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Öppen planlösning mellan ljust vardagsrum och fullt utrustat kök med matplats för 4-6 personer. Sovrum med garderob och fönster mot lugn gård. Huset är byggt -18 och bostaden är fortfarande i nyskick! Det centrala läget talar för sig självt med goda kommunikationer och närhet till bl.a. gym, mataffärer, skolor och restauranger. Allt inom gångavstånd!

Rumsbeskrivning

Välkomnande HALL med tre garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Rymligt, helkaklat DUSCHRUM med duschhörna med glasväggar, handfat med kommod, toalett och kombinerad tvättmaskin/torktumlare under praktisk arbetsbänk. Överskåp. Vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme.

Fräscht KÖK med öppen planlösning mot vardagsrum. Maskinellt utrustat med: spishäll, fläkt, ugn, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och mikro. Ljusgrå köksluckor och vitt kakel ovanför arbetsbänk. Vitmålade väggar och parkettgolv. Matplats för 4-6 personer.

Ljust VARDAGSRUM med utgång till solig balkong. Vitmålade väggar och parkettgolv. Stor och möblerbar BALKONG med utsikt mot innergård.

Ljust SOVRUM med garderob. Vitmålade väggar och parkettgolv. Fönster mot naturen.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar_Brf_Dagsmejan 1479 Brf Dagsmejan 200101-201231

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

38 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Hovslagarevägen 23

Ort

Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Lägenhetsnummer

7-1103

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Dagsmejan

Organisationsnummer

769631-7325

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Dagsmejan består av 203 lägenheter samt 7 lokaler. Brf Dagsmejan ligger i Edsberg med närhet till Edsvikens natur och kultur och färdigställdes 2019. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Elektronen 5 fördelade på fyra hus i varierande höjd och utformning med adresserna Hovslagarevägen 1-29 samt Frestavägen 18-26. Föreningen är äkta och består idag av 203 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 7 kommersiella lokaler med hyresrätt.

I föreningen finns bland annat en italiensk resturang, minilivs, kemtvätt, fotvård samt närdoktor. Det finns även bilpool där en BMW i3 går att boka, samt gemensam takterrass med grill, bastu och relax.

TV OCH BREDBAND
Bredband och kabel-TV erhålls via SEOM och stadsnätet. Kostnad för abonnemang betalas av bostadsägaren.

BYGGNADSÅR
2018

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

TV/internet

Bredband och kabel-TV erhålls via SEOM och stadsnätet. Kostnad för abonnemang betalas av bostadsägaren.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 203
Antal lokaler: 7

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Terrasser med utekök och grill
Trevliga innergårdar med ytor för aktiviteter.
Cykelparkering inomhus och cykelpaviljong i plåt utomhus.
Barnvagnsparkering inomhus.
Bilparkering under mark.
Sop- och källsortering.

Antal lägenheter

203

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 217 SEK/månad

Andelstal

0,002943

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

200 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 151 garageplatser som för närvarande hyrs ut för 1050-1300 kr/mån. Det finns även 6 p-platser (1050 kr/mån), 1 plats för bilpool, 1 laddningsplats, 4 handikapplatser (1150 kr/mån) samt 5 betalplatser som hyrs ut per timme.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta