Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gamla Huddingevägen 420A, Örby, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
2 309 SEK / mån
Rum
2 rum

Socialt och välplanerad tvåa i toppskick med egen uteplats

Välkommen till denna moderna tvåa på eftertraktade Gamla Huddingevägen 420A.

Med trappor upp till den upphöjda egna uteplatsen om ca 13,5 kvm hittar du denna smart planerade och förträffliga tvåa i toppskick renoverad 2014 . Här finns möjlighet att dela upp sovrummet till två rum perfekt för den som behöver ytterligare ett sovrum eller kontor. Bostaden erbjuder idag ett gigantisk sovrum med god möbleringspotential, vardagsrum med matplats och trevlig öppen planlösning mot köket vilket skapar härlig atmosfär för socialt umgänge, ett fräsch helkaklat badrum med golvvärme och ett trevligt kök med diskmaskin. Materialvalen är genomgående stilrena med bra finish.

Stabil förening som disponerar en mycket grön och trevlig uteplats på insynsfri baksida där medlemmarna kan samlas för att grilla och umgås. Tvättstuga finns mellan denna och porten bredvid. Föreningen disponerar över flera garage platser med separat kö. Förråd ingår.

Bra läge i Örby med kort promenadavstånd till både matbutik, kommunikationer samt förskolor och Örbyskolan. Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. Precis utanför porten stannar flera bussar som tar dig runt i söderort och här stannar även nattbussen för den festglade. Bebyggelsen i Örby har blandade arkitekturer och stilar vilket ger området dess speciella charm och atmosfär. Tar du en kvällspromenad i kvarteret kommer du själv upptäcka blandningen av ståtliga sekelskiftesvillor, radhus i funkisstil samt olika typer av lägenhetshus längs gamla Huddingevägen. Gröna Turingeparken ligger tvärs över gatan. För den bilburne så tar du dig ner i södra länken på bara några minuter.

I Älvsjö finns övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill
storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget.

Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård.

Sammanfattningsvis är detta ett välplanerat boende med sociala ytor helt utan behov av renovering.

Är du redo att omfamna ditt din nya drömbostad? Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy