Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rektorsgatan 3, Slottshöjden, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
59 kvm
Avgift
4 417 SEK / mån
Rum
2 rum

Tvåa på vån. 4 med stor potential

Välkommen till Rektorsgatan 3 - En kommande (REDO) försäljning. Min kund letar efter nytt boende på Wilson Park, Maria Park och Råå. Har ni en bostad som passar, tveka inte att ringa mig.

En oerhörd trevlig lägenhet som ligger perfekt på 4 våningen med utsikt över takåsarna.
En lägenhet med stor potential. Du välkomnas in hallen från det vackra trapphuset och på golvet ligger en kalkstensliknande platta som har funnits där sedan huset var nytt. En speciell platta som ger lägenhetens sin charm och liknande fönsterbänkar finns. Direkt när du kommer in ser du ljuset i lägenheten. Sovrummet är placerat direkt till vänster och har mycket förvaring mot vardagsrummet. Ett stort och trevligt rum som man kan skapa efter tycker och smak. Vardagsrummet ligger längst in i bostaden och har mycket fönster. Här finns plats både för soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet når du även den fina balkongen som ligger i trevligt solläge och med grönska runtomkring. En mysigt plats där du kan njuta i många timmar.

Köket ligger separat sidan om vardagsrummet. Ett äldre kök med vita luckor med träkant. Självklart finns det plats för matbord. Snyggt och fräscht med många möjligheter.
Badrummet finns direkt till höger när du kommer in i bostaden och även en mindre hall med klädhängare på ena sidan och förvaring på andra. Badrummet är helkaklat med vita plattor på vägg och grågröna på golvet. Badkar och toppmatad tvättmaskin finns.

Ett hem som har mycket potential, fräscht och fint, som du kan flytta direkt in i. Många möjligheter finns att skapa det perfekta drömboendet.

Ett perfekt läge med närhet till city, skolor, grönområde, pendling mm. Dessutom har du matbutik ett par minuter bort och ett trevligt fik.
Välkommen till det perfekta drömhemmet för dig som vill bo citynära.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy