Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nybohovsbacken 35K, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
3 057 SEK / mån
Rum
2 rum

Unik 2:a med privat terrass belägen på Liljeholmens höjder!

Varmt välkommen till en unik 2:a med optimal planlösning på Liljeholmens höjder. Här bor du granne med precis all service du kan tänkas behöva och har även nära till både sjö och skog. I lägenheten möts man av öppna ytor och tillsammans med den generösa takhöjden skapar detta en känsla av luftighet och rymd. Här erbjuds, förutom detta, en privat uteplats där du kan man skapa din egna oas! Här kan du ha stora grillmiddagar, odla växter och kryddor, sola och helt enkelt njuta av livet. Uteplatsen ligger väldigt skyddat med berget som ramar in och man upplever ingen insyn, vilket är ovanligt för en uteplats.

Utöver detta har lägenheten ett mysigt sovrum, rymligt badrum med torktumlare+tvättmaskin och öppna ytor i vardagsrum/kök vart ifrån man har utgången till terrassen. Lägenheten stod klar för inflytt 2017 och håller en mycket hög standard då den har byggts med genomgående fina materialval.

Här bor man i ett lugnt och naturskönt område med ca 300 meter till närmsta vatten och den mysiga bryggpromenaden som tar dig runt sjön Trekanten. Vill du ta dig till Mälaren promenerar du några minuter till och kan gå längst med den glittrande vattenlinjen i Gröndal. Att bo på detta läget är verkligen en perfekt blandning av natur och stadsliv. På 2 minuters promenad är du i Liljeholmens galleria med 90 butiker, restauranger, mataffärer, systembolag och gym. Dessutom har du tvärbana, bussar och tunnelbanans röda linje som tar dig till city på 10 minuter. För den som tar sig fram med cykel tar du dig via fina cykelvägar till Södermalm på 5 minuter.

I föreningen finns garage och två stycken solterrasser. Bredband ingår i avgiften och förrådet är smidigt nog beläget en trappa ner från lägenheten. Brf Liljeholmsblick 1 är belägen på populär adress i ett unikt läget. Välkommen hem till en modern lägenhet med något alldeles extra!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy