Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Multrågatan 11, Vån 1, Råcksta - Vällingby, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
103 kvm
Avgift
5 187 SEK / mån
Rum
4 rum

Välkomna hem till denna mycket fina och välplanerade fyrrummare om 103 kvm i Vällingby Råcksta!

Här presenterar jag nu denna perfekt planerade fyrrummare om 103 kvm i populära Brf Norrskenet! Här erbjuds ett boende utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och är genomtänkt. Stor möblerbar balkong som ligger inåt den mysiga innergården. Funktion och finess samsas om vartannat och här har ingenting lämpats åt slumpen. Det här är ett hem för er med högt ställda krav. Kan det här vara drömboendet för er? Välkomna att stiga på!

Vi kliver in på den fina parketten och möts av en rymlig och ljus entréhall som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor. Här finns även ytterligare förvaringsmöjligheter finns i platsbyggda garderober. Vi passerar det luxuösa badrummet som kan få vem som helst att drömma om långa och härliga spakvällar! Bjud över era vänner, laga en god middag tillsammans och njut av en spakväll tillsammans. Badrummet är stilsäkert med mörkgrå klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna och här hittar ni även wc, tvättställ med komod, spegel med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som två kombinerade tvättmaskiner/torktumlare med smidig arbetsbänk ovan.

Nästa rum vi besöker i bostaden är det hemtrevliga och stilrena köket. Här finns det gott om utrymme att bjuda över familj och vänner på en god middag och trevlig samvaro tillsammans. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Skåpluckor och lådfronter är i stilrena vit färg och bra arbetsytor på svart bänkskiva av mörk laminat. Här hittar vi också utgången till mysiga balkongen som erbjuder gott om plats för lounge-möbler och växter. Från köket tar vi några steg och hamnar i det fantastiska vardagsrummet som badar i solljus från stora fönsterpartier. Här erbjuds flera olika alternativ för möblemang med soffgrupp, tillhörande soffbord och tv-möbel.

Bostadens tre sovrum präglas av en harmonisk känsla och rikligt ljusflöde genom fönsterpartier. Master bedroom har gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Det ma rummet passar utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Dessutom finner ni utgången till den härliga balkongen härifrån. Här finns gott om plats för säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel.

BRF Norrskenet är en stabil och solid förening med 137 lägenheter. Bra kommunikationer med fem minuters gångavstånd från Råcksta t-bana i Vällingby. Kvarteret var inflyttningsklart under 2008. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy