Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ljuskärrsvägen 78, Ljuskärrsberget, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
41.5 kvm
Avgift
2 522 SEK / mån
Rum
1 rum

Bra planerad lägenhet i soligt läge med en stor uteplats. Behöver en liten touch för att bli perfekt

Uppe på det lummigt inbäddade Ljuskärrsberget, granne med Erstaviksreservatet och Lundsjön, erbjuds nu möjligheten att skapa ditt nya drömboende. Lägenheten har trevligt markplansläge kombinerat med en stor uteplats i soligt sydväst läge vilket bidrar till en viss radhuskänsla. På 41,5 kvm så har du ett ordentligt kök, vardagsrum och sovalkov och flera fönster så ljuset skiner in. Bra badrum med golvvärme och helkaklade väggar. Pricken över i:et är såklart den stora uteplatsen som kan bli helt magisk efter du har satt din prägel på den.

Ljuskärrsberget är ett omtyckt, lugnt och mycket trevligt område i Saltsjöbaden. Området byggdes 1972 och husen är byggda i gårdar med lummiga innergårdar med uteplatser och flera lekplatser. Området är bilfritt med stora parkeringsplatser i anslutning till husen och emellan husen går flera promenadvägar.
Ljuskärrsberget ligger i anslutning till Saltsjöbadens Centrum som har allt ett centrum kan erbjuda såsom mataffärer, bokaffär, apotek, vårdcentral, restauranger och flera olika butiker. Ett stort centrum i ett litet format. Här finns även tågstationen där Saltsjöbanan trafikerar med tät turhet till Slussen (fn. byte till buss i Henriksdal) med en restid på endast ca 30 min. Med bil åker man via motorvägen snabbt till centrala Nacka och Stockholm.

I närområdet finns stora naturområden med Erstaviks orörda skogar med flera mil vandringsleder, löparspår och en välkänd golfbana som på vintern är ett populärt område för längdskidor. I närheten finns flera förskolor och skolor, närmsta förskola Lundsjön ligger endast ett par 100 m från lägenheten.

Välkommen på visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy