Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Garverigränd 7, Järla Sjö, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
4 934 SEK / mån
Rum
2 rum

Äntligen saluförs denna unika bostad där gammal industricharm möter nytt och exklusivt i anrika projektet ''Läderfabriken'' av Oscar Properties. Lägenheten präglas av sina stora sociala ytor och sin spektakulära takhöjd som ramas in av de maffiga fönsterpartierna som erbjuder sjöutsikt.

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning av jackor och gott om plats för förvaring i den stora garderobsväggen. Från hallen når du det kaklade badrummet som är utrustat med dusch och handfat med spegel ovantill. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsyta och skåp ovan.

Vidare leds du in i vardagsrum och kök som ligger i öppen planlösning. Köket är fullt maskinellt utrustat med inbyggd kyl/ frys och erbjuder gott om förvaring i skafferi samt över- och underskåp som ramas in av svart stänkskydd och bänkskiva rostfritt stål. Den höga takhöjden gör att du har extra mycket praktiska förvaringsmöjligheter. En flyttbar köksö avdelar köket från de sociala ytorna i vardagsrum och skapar en naturlig extra plats för umgänge. Vardagsrummet är lättmöblerat med soffa, tv-möbel och arbetsplats samt matplats för 6-8 personer invid fönster. Från matplatsen har du en enastående utsikt över Järlasjön från de spektakulära fönstrena. Från vardagsrummet når du sovrummet i ostört läge som rymmer dubbelsäng, sängbord och gott om garderober som tar hand om klädförvaringen.

Gamla Läderfabriken, anno 1898, byggdes om till unika bostäder 2013 med fantastisk interiör och magisk utsikt. Här bor du i en bra förening som erbjuder garage, gym, biorum, lekrum för barn samt hund-spa. Fantastiska industridetaljer i kombination med lyxiga materialval, vattenvy och en solid förening gör detta till ett hem man verkligen kan drömma om. Järla sjö är en liten kvartersstad i Nacka med eget torg, närhet till natur, utomhusaktiviteter, kommunikationer och shopping i Sickla eller Nacka Forum, samtidigt som City är ett stenkast bort. Nyöppnade Pumphuset har verkligen satt pricken över i:et för området för både mat- och fikagäster och erbjuder också en mysig handelsbod värt att besöka. På sommarhalvåret tar man på sig morgonrocken ner till sjön för ett dopp från bryggan och i hösttider erbjuds kräftfiske via föreningen. På vintern när isen lagt sig plogas en skridskobana längs hela sjön och vinterbadarna håller en isvak öppen nere vid den stora badbryggan.

Ett hem att flytta rakt in och trivas i!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy