Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kettilsgatan 5, Centralt/Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
72 kvm
Avgift
3 815 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilfull trea med gedigen hemkänsla mitt i stan!

Låt er omfamnas av en otroligt smakfull bostad av högsta klass. Här erbjuds en fin trerummare på våning fem i hus med hiss. Hela lägenheten är renoverad och erbjuder ett boende med hög trivselfaktor och en gedigen "wow-känsla" från första ögonblicket. Bostaden präglas av en antik, industriell stil med "boutique-känsla" med varma, naturnära färg- och materialval i stilfull design. Enhetligt trägolv i enstavsparkett i samtliga rum och dimbar vägg- och takbelysning i alla utrymmen. Lägenheten har en fin balkong i söderläge som vetter mot den fantastiska innergården. Dessutom finns det fönster i två väderstreck vilket bidrar till härliga ljusflöden.

Här har ingenting lämnats åt slumpen - ett stort, välplanerat kök i smakfullt utförande ger upphov till sann matlagningsglädje och umgänge tack vare de sociala ytorna med öppenhet mot vardagsrummet. Det finns två rymliga sovrum varav det ena utrustat med smart förvaring tack vare en stor dubbelgarderob med skjutdörrar. Badrummet är helkaklat i mycket smakfullt utförande och har exklusiv inredning i edwardiansk stil med utrustning som skeppats från London. Här förmedlas en lyxig hotellkänsla!

Här i Brf Amor är det inte svårt att stormtrivas. Föreningen är mycket familjär med trevligt grannskap, en engagerad styrelse och en god ekonomi. Som boende kan du nyttja den prunkande innergården som utgör ett sant glädjeämne under årets varma dagar. Här finns vackra gräsytor, uteplats med utemöbler och grill.

Övriga faciliteter som den boende kan nyttja är tvättstuga, cykelförråd, nyrenoverad bastu/relax, övernattningslägenhet med pentry och toalett samt festlokal. Det finns ett källarförråd som hör till lägenheten. Det finns även soprum och källsorteringsrum att tillgå.

Sammantaget ett komplett livsstilsboende för den kräsne - här är det bara att flytta in och börja trivas från dag ett. Säkra ditt drömboende och besök visningarna av denna pärla!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig entréhall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsutrymmen. Här möts man direkt av lägenhetens eleganta karaktär med ett fint enstavsparkettgolv som är enhetligt för samtliga rum. Spotlights i tak och målade väggytor.

KÖK/VARDAGSRUM
Köket och vardagsrummet utgör en enda stor, öppen, social enhet och här når man utgången till den trevliga balkongen i söderläge som vetter ut mot den fina innergården. Vardagsrummet och köket har målade väggytor och parkettgolv.
Köket är i ett mycket smakfullt utförande med svarta skåpsluckor, bänkskiva i massivt trä och tegelliknande stenläggning mellan bänkskiva och överskåp. Den maskinella utrustningen utgörs av ugn, spishäll, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin.

SOVRUM 1
Master bedroom har parkettgolv och målade väggytor. Här finns ett fint fönsterparti i burspråk med vy ut över takåsarna. Här finns en skjutdörrsgarderob med god förvaringskapacitet.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med parkettgolv och målade väggytor.

BADRUM
Riktigt fint, renoverat badrum i helkaklat utförande. Här finns toalett, dusch, handfat och tvättmaskin. Spotlights i tak. Badrummet andas hotellkänsla!

Dokument (pdf)

Planlösningar Frågelista Årsredovisning Stadgar Energideklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

72 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kettilsgatan 5

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer

B401

Våningsplan

5 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Amor

Organisationsnummer

716425-8167

Allmän information

Föreningen bildades 1987 och omfattar 31 lägenheter med adress Hertig Karlsgatan 10 och Kettilsgatan 5, Linköping. Byggår 1988.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Löpande underhåll är planerat i närtid.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 31

Antal lägenheter

31

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 815 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten och kabel-tv

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

485 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy