Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Björnvägen 9, Länna, Skogås
Typ
Bostadsrätt
KVM
22 kvm, biarea 6.5 kvm
Avgift
987 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fint studiohus med låg avgift

Varmt välkomna till denna fina minivilla / studiohus (från 2019/2020), så kallat Attefallshus om 22 kvm med C:a 6,5 kvm loft belägen i populära Länna.

Bostaden är väl anpassad till platsen den ligger på med en samtida arkitektur, stort ljusinsläpp, påkostade materialval och optimerad planlösning för samhörighet och öppenhet.
Ytskikten är moderna med ljusgrå, målade väggar och parkettgolv med golvvärme. Vitt och stilrent kök med diskmaskin. Ett lyxigt och rymligt duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovloft med plats för större säng och förvaring. Fiber finns indraget och uppfart med plats för fler bilar!
Förråd finns.

Generös altan längs huset i söderläge.

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomna in genom den snygga glasdörren. Till höger innanför entrén finns plats för förvaringsmöjligheter och och extra yta som förslagsvis kan användas som hemmakontor eller förvaring.

DUSCH/WC
Helkaklat badrum med vitt kakel på vägg och stilrent ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Duschdel med glasvägg på ena sidan, wc, spegelskåp med belysning samt handfat med underskåp. Dessutom finns här tvättmaskin och fint ljusinsläpp från fönster.

KÖK/VARDAGSRUM
Kök i öppen planlösning med vardagsrum. Här erbjuds ett komplett kök med vita luckor och arbetsbänk i laminat med rund diskho. Köket är utrustat med; kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt fläkt. Här finns plats för litet matbord och soffa.
Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier från golv till tak längs husets framsida. Direktutgång till den egna generösa uteplatsen med soligt trädäck i söderläge som rymmer både utemöbler, grill och odling.

LOFTPLAN
Praktiskt sovloft med snedtak, utrymmet är generöst och här finns plats för säng samt viss förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar ÅR + revisionsberättelse BRF Klavehöjden Ekonomisk Klavehöjden registrerad

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

22 kvm

Biarea (BIA)

6,5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Björnvägen 9

Ort

Skogås

Kommun

Huddinge

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd finns.

Lägenhetsnummer

12

Våningsplan

0

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Klavehöjden

Organisationsnummer

769634-5474

Brf bildades

2017

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2019/2020

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

987 SEK/månad. I avgiften ingår Obligatoriskt tillägg om 85kr/mån i vatten kostnad.

Andelstal

2,31

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy