Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Blommensbergsvägen 130, Aspudden, Hägersten
Typ
Bostadsrätt
KVM
83 kvm
Avgift
5 321 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig 3:a med öppen planlösning och stor inglasad balkong!

Välkommen till ett bekvämt boende med unikt och lummigt läge! Från samtliga rum och balkong har man fin utsikt, på ena sidan vetter fönsterna mot den mysiga skogen och på andra sidan har du utsikt mot blandad villabebyggelse. Den rymliga balkongen ligger mot grönskande skogsområde och är som ett extra uterum i lägenheten då den låtits glasas in. Balkongen är vinklad och ger plats för både matbord, soffa och odlingar. Här erbjuds många härliga soltimmar och plats för fika, umgänge och en skön stund.

Planlösningen är perfekt för en modern familj då man har en öppen och social planlösning. Här finns gott om plats för förvaring via både garderober, platsbyggda lösningar och den stora klädkammaren. Utöver det finns ett stort källarförråd om ca 8 kvm med högt till tak. Då båda sovrummen är rymliga kan man dela det ena rummet och göra till 2 st sovrum om behovet finns. Lägenheten har många fina kvalitéer i form av materialval, generös takhöjd, många fönsterpartier och fina färgval. Tack vare de stora fönsterpartierna kommer ljuset in från två håll och skapar tillsammans med det ljusa parkettgolvet en härlig känsla av rymd i bostaden oavsett årstid.

Även föreningen tilltalar den mest kräsna som har krav på hög kvalitet och förstklassiga detaljer! Detta är en förening som ständigt förbättrar och som har ett mycket bra miljötänk med bl.a. solceller som installerats. Övernattningslägenhet finns för gäster och i föreningen finns också ett uppskattat gym. Parkeringar hyrs för 150-575kr/mån. Kommer du med kassar eller barvagn tar du smidigt hiss från markplan utan trappor.

Här bor du i ett gediget bygge från 2003 med isolerade fönster för en trevlig inomhusmiljö. På denna delen av Blommensbergvägen har man närhet till naturlugnet med både skogen precis intill och du är vid vatten på någon minuts promenad. Vinterviken ligger precis intill och där har du utegym, trädgårdscafé, padelbanor, restaurang, grönytor och bad. Även uppskattade Aspuddsparken med djur och café når man via en kort promenad. Allt detta samtidigt som tunnelbana, bussar och tvärbana ligger några 100 meter bort. Det är ca 600 meter till Aspuddens tunnelbana och centrum med trevliga caféer, butiker och parker. Promenerar du läng sjön Trekanten kommer du till Liljeholmen på ca 10 minuter. Här har du galleria med 90 butiker, tvärbana, flera busslinjer och flygbuss som tar dig till Arlanda.

Området är en egen oas nära stan. Ett perfekt område för barn med plats för lek direkt utanför porten. Här har man närhet till Mälarens vatten och underbar natur samtidigt som man har nära Stockholmspulsen. Tar du dig fram via cykel är du på Södermalm på ca. 7-8 minuter. Hela området myllrar av idylliska stigar och cykelvägar längs vatten och skog för mysiga promenader och varierande joggingrundor. Massvis av badbryggor, lekplatser och smultronställen att utforska.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

83 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Blommensbergsvägen 130

Ort

Hägersten

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

0231

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vinterviken

Organisationsnummer

769609-1573

Allmän information

Välkommen till Brf Vinterviken - en förening som erbjuder dig ett bekvämt boende men också ett fantastiskt miljötänk. Här har man installerat både bergvärme och solcellspaneler. Fastigheten är bebyggd med ett flerbostadshus med byggår 2003 med totalt 35 lägenheter, samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Ingen tomträtt förekommer då föreningen har köpt loss sin mark och man klassificeras som en äkta föreningen. Då föreningen har god ekonomi har man senaste åren erbjudit medlemmarna helt eller delvis avgiftsfri månad. För mer information om föreningen; www.brf-vinterviken.se

Brf bildades

2002

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband, Kabel-tv via Comhem och Telia Öppen Fiber. Beställs och debiteras individuellt

Uppvärmning och ventilation

Bergvärme och solpaneler. Mekanisk från och tilluftsventilation

Utförda renoveringar

2021 Nya tvättmaskiner och torktumlare
2020 uppdatering av gymutrustning
2019 ventilation
2018 solceller, passagesystem
2017 Värmesystem
2015 Ommålning av balkonger
2012/2013 Upprustning multigym
2012 Installerades nya lås på dörrar
2012 Ny bergvärmeanläggning för minskad energikostnad
2012 Upprustning övernattningslägenhet

Kommande renoveringar

Inga större renoveringar planerade. Endast löpande underhåll.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns ett nyrenoverat gym med olika typer av maskiner, cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga samt soprum. Föreningen har även en gemensamhetslokal som också nyttjas som övernattningslägenhet åt medlemmarnas gäster med 6 bäddar. Lokalen har både pentry och badrum. Denna hyrs för 250kr/dygn. På baksidan av huset har föreningen sin gemensamma gräsmatta och det mysiga skogspartiet. På sommaren ställer föreningen ut bord, stolar och grill. På baksidan finns även en lekplats med bl.a. lekstuga och sandlåda som upprustades 2020.

Antal lägenheter

35

Byggnader

Byggår

2003

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 321 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Avgiftsförändringar

Inga avgiftsförändringar planerade.

Andelstal

3,05575

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 17 p-platser och 4 carports. Samtliga med motorvärmare. Pris: 375 kr respektive 575 kr.
För tillfället är alla parkeringsplatser upptagna och det finns en kö. Kontakta brfvinterviken@gmail.com om ni vill anmäla er till kön.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

50 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta