Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Södermalmsallén 40A, Södermalm, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
50 kvm
Avgift
2 926 SEK / mån
Rum
1 rum

Unik vindslägenhet med hög standard på Södermalm!

Kamma hem storvinsten genom att förvärva den här oemotståndliga pärlan med alla rätt. Detta är en bostad med många unika detaljer som bör upplevas!

Högst upp i charmig 20-talsbyggnad finner ni den här underbara vinds-1:a om hela 50 kvm, med ett mysigt och enskilt läge som genomsyras av hög standard. Här har man ett kompromisslöst läge med stora fantastiska fönster och en tilltalande vy ut över den vackra bebyggelsen och inbjudande innergård. Lägenheten producerades 2008 och är byggd i en smakfull, modern stil där vissa originaldetaljer från husets ursprung tagits väl till vara på.

Du kliver in genom hallen och möts direkt av det påtagliga ljuset och öppenheten mellan de stora vardagsrummet och köket. Smakfullt kök med goda ytor och hög standard, nyinstallerade vitvaror samt vinkyl för extra lyxfaktor. Badrummet gör ingen besviken med sitt stilfulla, helkaklade utförande! Lägenheten har genomgått flertalet renoveringar under det senaste året, se fliken "renoveringar" i beskrivningen för lista.

Brf Bagaren har man låtit växa fram ur det gamla bagerikvarteret där man varsamt moderniserat och etablerat ett lugnt och charmigt bostadsområde i en historisk omgivning med Örebro city runt hörnet.
Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Föreningen erbjuder även gemensamma utrymmen som: Konferenslokal, gym, relax med bastu samt två övernattningsrum med pentry som kan hyras. Två st gemensamma tvättstugor. Varje lägenhet är garanterad en parkeringsplats!

Detta är ett tillfälle som sällan kommer åter. Tillträde är flexibelt. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy