Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Sorögatan 1, Kista C, Kista
Typ
Bostadsrätt
KVM
119 kvm
Avgift
6 341 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Accepterat pris!
Kontakta mäklare för visning!

Välkomna till denna etagevåning om 119 kvm fördelat på 3,5 rum och kök och en stor terrass. Hela lägenheten har senaste året genomgått nymålning av alla väggar och nytt golv. Den här bostaden vill ni inte missa!

Här samsas öppna sociala ytor med familjens privata avdelning på bottenvåningen med stort master bedroom, rymlig klädkammare och ett perfekt lämpat barnrum. Här finns även utgång till bostadens stora terrass som har plats för flera olika möblemang och odling av växter och grönsaker. På entréplan hittar vi ett modernt och stilrent kök som har allt önskar - här finns gott om svängrum för att tillaga den goda middagen till familj och gäster. Rejält vardagsrum som badar i solsken genom stora fönsterpartier i två väderstreck. Ett helkaklat badrum med badkar. Föreningen har gett tillåtelse att bygga ytterligare en toalett på nedre plan.

Brf Römö är en stabil och solid förening. Här bor ni i hjärtat av Kista med närhet till Kista Galleria som är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage. Här finns också mycket bra kommunikationer - Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 18 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Arlanda och Bromma. Just nu pågår en utbyggnad av Tvärbanan från Bromma till Kista och vidare till Helenelund.

Ett hem som måste upplevas på plats - Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Rymlig och välkomnande entréhall med plats för hatt- och skohylla. Intilliggande klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Badrum

Fint badrum med svart klinkers på golvet och vit/svarta kakelplattor på väggarna. Wc, tvättställ, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna med badkar.

Kök

Modernt och stilrent kök med vita släta skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i grå laminat. Häll, ugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Duka upp matbord för 4-6 personer. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum med härligt ljusinflöde genom stora fönsterpartier. Möblera med soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Allrum/vardagsrum

Mysigt allrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/tv-hörna. Möblera med soffa, tillhörande soffbord och övrig trivselmöbel. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Master bedroom

Harmoniskt och rymligt master bedroom med stora fönsterpartier. Garderober längs med vägg med skjutdörrar. Möblera med dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Utgång till uteplats och trädgård. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Sovrum 2

Fint sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum. Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Stort fönsterparti som släpper in härligt med ljus. Parkett på golvet och ljust målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Medlem i HSB (Internet) Römö_Stadgar Brf Ro?mo? a?rsredovisning 2020 1028139-deklaration

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

3.5

Boarea (BOA)

119 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sorögatan 1

Ort

Kista

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

9107

Våningsplan

0

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Stor uteplats där man har utrymme för soffgrupp, matdel samt grill. Skyddat läge mot grönskan och mot Kista C.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB:s i Stockholm Brf Römö

Organisationsnummer

716416-3896

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Römö består av 2742 bostadsrättslägenheter, 7 hyreslokaler, 2 bostadsrättslokaler, 157 parkeringsplatser, 127 garageplatser, 48 förråd samt 1 föreningslokal för uthyrning till föreningens medlemmar.


Föreningen innehar tomträtter till marken inom fastigheterna Kastrup 3, 5 och 7-9 från Stockholmskommun.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Föreningen höjde månadsavgiften 2013/2014 med 5%.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att man som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Pantsättningsavgift (betalas av säljaren)
Överlåtelseavgift (betalas av säljaren)

TV OCH BREDBAND
Föreningen har tecknat gruppavtal om bredband med Viasat.
Avtalet gäller från och med 1:a Oct 2018. Tillsvidare är det föreningen som står för kostnaden, för närvarande 150 kr per månad.

Som bostadsrättsinnehavare får du endast en räkning för samtalskostnader på telefonin.

Uppkopplingshastigheten till internet betecknas av Viasat till 1000 mbit. Ett nätverksuttag (ethernet) finns monterat i varje lägenhet, vid ytterdörren. (Ett extra i de som har uthyrningsrum.)

BYGGNADSÅR
1976

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Föreningen har två tvättstugor, en på Sorögatan 7 och en på Sorögatan 13. Det finns ett elektroniskt bokningssystem för tvättstugorna. Bokning sker med brickan i respektive tvättstuga.

Det finns ett mindre antal källarförråd i föreningen. Till dem finns en kö som man får kontakta HSB-Akalla för att anmäl intresse.

På Sorögatan 15 ligger Römös "festlokal" som går att boka för dig som bor i föreningen. Föreningslokalen är ca 50 kvadratmeter stor.
I samma ingång som föreningslokalen, Sorögatan 15, ligger den gemensamma bastun. Föreningens grovsoprum finns på Sorögatan 23.

* HSB kräver individuell medlemskap hos dem av en blivande köpare för att behandla inträde i föreningen. För mer info, gå in på "www.hsb.se/medlemskap"

KONTAKT
Claes-Göran Gahm
+4687515956

Brf bildades

1976

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2016: Vatten och avlopp (stamspolning)
2017: Hissar
2018: Paneler
2009: Tak och fläkt renoveringar
2010-2011: Fönsterbyte
2012-2013: Garagen under Sorögatan 3 och 27
2013: Byte av låssystem för entrédörrar
2014: Utrustning till Tvättstugan
2015: Balkong/Luftgångar (räcken/tak).

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 274
Antal lokaler: 9
Antal hyresrätter: 2

Antal lägenheter

274

Byggnader

Byggår

1976

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 341 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, El, Kabel-TV, Internet
I månadsavgiften ingår elens fasta kostnad ( den rörliga delen lägga på månadsavin)

Andelstal

0,55343 %

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering inomhus ca 550 kr/mån, utomhus ca 300 kr/mån.
Separat kö till vardera.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta