Länk kopierad!

Visningar

sön 1 okt 13:45 - 14:15
Öppen visning - Anmäl gärna intresse på mäklarens hemsidan

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Gustav Adolfsvägen 14J, Glömsta, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
21 kvm, biarea 12 kvm
Avgift
2 290 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fint attefallshus med stor altan

Välkommen till detta fantastiska hem där varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och modern atmosfär. Redan från entréplanet känner du värmen från den vattenburna golvvärmen som sträcker sig genom hela våningsplanet.

På entrévåningen möts du av en öppen och social planlösning som förenar kök, matplats och allrum. Här finns gott om utrymme för kreativ möblering och livets alla stunder. Direkt vid ingången finner du den praktiska avhängningsplatsen och den imponerande glasdörren som öppnar upp mot altanen.

Köket är en pärla signerad danska HTH med lyxiga inslag som carraramarmorbänkskiva och stänkskydd. Siemens högkvalitativa vitvaror inkluderar häll, ugn, kyl/frys, mikro och fläkt ? allt för att skapa en perfekt matlagningsmiljö.

Badrummet är en stilfull oas med helkaklade väggar och diskreta infällda spotlights som skapar en avslappnad atmosfär. Här finns bekvämligheter som en elegant duschhörna med smidiga vikdörrar, modern wc, stilrent tvättställ med praktiskt underskåp samt en pålitlig tvättmaskin från Siemens.

Sovloftet är en rymlig reträtt med generösa takhöjd. Här möts du av vackert parkettgolv och smart platsbyggd förvaring som optimerar utrymmet. Ett öppningsbart fönster släpper in ljus och frisk luft, och skapar en rogivande atmosfär.

Njut av soliga dagar och härliga kvällar på den trädäckade altanen, där du kan koppla av och ta in den omgivande naturen. Detta hem är en unik pärla som kombinerar stil, funktionalitet och en välkomnande känsla.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning: ENTRÉPLAN - Hela våningsplanet har vattenburen golvvärme.

ENTRÉVÅNING
Entréplanet präglas av en social och öppen planlösning mellan kök och matplats/allrum och ger utrymme för en komplett möblering. Plats för avhängning direkt innanför dörren. Den stora glasdörren leder ut till altanen.

KÖK
Köket kommer från danska HTH och accentueras av bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor. Vitvarorna från Siemens är av hög kvalitet och består av häll, ugn, kyl/frys, mikro samt fläkt.

BADRUM
Stilfullt helkaklat badrum med infällda spotlights. Duschhörna med vikdörrar, wc, tvättställ med underskåp samt tvättmaskin från Siemens.

SOVLOFT
Generöst sovloft, parkettgolv, platsbyggd förvaring samt ett öppningsbart fönster.

Trädäckad altan

Dokument (pdf)

Planlösningar Sovloft Entréplan Stadgar Brf Glömstas Pärla

Allmän information

Pris

1 650 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1.5

Boarea

21 kvm

Biarea (BIA)

12 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gustav Adolfsvägen 14J

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

001-13

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Glömstas Pärla

Organisationsnummer

769632-9775

TV/internet

Fastigheten har gruppvaltal fiber via Telia

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 290 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår p-plats, vatten och sophämtning.

Beskrivning månadsavgift

Utöver avgiften tillkommer en obligatorisk kostnad för tv och bredband.

Andelstal

2,81210

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

vatten/avlopp

300 SEK/månad

Bredband

134 SEK/månad

TV-avgift/IP

11 SEK/månad

Summa driftkostnad

745 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
1 p-plats, ingår i månadsavgiften

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl