Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kyndelgränd 8, Farmarstigen, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
5 486 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Suverän och renoverad 3:a med södervänd balkong med närhet till allt!

Charmig lägenhet med generösa ytor, trevlig balkong samt matbutik och bra förbindelser runt knuten. Nära till skola, förskola, natur och insjö!
Nu kommer denna 3:a med delvis öppen planlösning, rymliga sovrum med fint kök och badrum. Perfekt för den lilla familjen, paret eller den som behöver ett extra rum för exempelvis ett kontor.

- Bra skick
- Väldisponerad och delvis öppen planlösning
- Bra förvaring i klädkammare och källarförråd
- Nära butik och goda förbindelser
- Badsjö, motionsspår och natur på minutens avstånd
- Flertalet skolor och förskolor i området

Lägenheten är i gott skick med renoverat kök och helkaklat badrum, generöst vardagsrum och två bra sovrum. Belägen på familjär, lugn och barnvänlig gård som omgärdas av lummiga häckar. Bakom huset tar grönområde vid.
I området finns närbutik och flera förskolor och skolor däribland Farmarstugan och Kardemumman, Bergfotens skola samt Njupkärrsskola, alla nås på någon minuts promenad!

Brf Soluret är en trevlig och stabil förening med lummiga innergårdar där det finns fruktträd, vinbärsbuskar och smultron, nära huset finns både körsbär och äpplen intill lekplats. Föreningen har goda faciliteter så som tvättstugor, grovsoprum, motionsrum och även en övernattningslägenhet som går att nyttja för boendes långväga gäster.

På en kort promenad nås härlig naturskön miljö. Besök Barnsjön med dess promenadstigar och bad, ta cykeln till Alby friluftsgård som erbjuder stora grönområden, utegym och bad, eller varför inte besöka Nyfors för en härlig naturupplevelse. Bussar finns på minutens avstånd och tar dig direkt till Gullmarsplan, Trollbäcken, Handen och under rusningstid finns direktbussar som tar dig smidigt in till Stockholm C. Ett perfekt boende för paret, den lilla familjen eller den som vill bo nära fin natur och mycket bra kommunikationer.

VÄLKOMMEN HEM!

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med klinker och vitmålade väggar. Plats för avhängning av ytterkläder i skjutdörrsgarderob. Yta för skänk/sideboard eller enklare möblemang. Hallen förbinder badrum, kök och vardagsrum samt sovrum 1.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med en mycket praktisk klädkammare. Fint ljusinsläpp från fönster mot lummig baksida i insynsskyddat läge.

SOVRUM 2
Generöst sovrum med plats för stor dubbelsäng, garderober eller skänk. Liggande vitmålad träpanel. med inbyggda spottar. Fint ljusinsläpp från fönster mot lummig baksida i insynsskyddat läge.

KÖK
Fint kök med köksluckor och arbetsytor i ek möter stänkskydd i mörkt kakel. Generös förvaring i många skåp och luckor. Maskinparken består av kombinerad kyl och frys, diskmaskin, inbyggnads mikro, inbyggnads ugn samt spishäll. Plats för matgrupp som rymmer sex personer. Utgång till balkong.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och kök. En social planlösning som möjliggör umgänge för både kocken och dess sällskap. Generös fönstersättning med fina ljusinsläpp. Ekparkett, vitmålade väggar och vitmålad liggande träpanel.

BADRUM
Helkaklat badrum med wc, handfat med kommod, duschhörna med betongglas samt egen tvättpelare.

BALKONG.
Balkong med utsikt över den mysiga innergården som ramas in av grönskande buskar. Beläget i härligt söderläge. Perfekt för härliga fikastunder och för den soltörstige.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Brf. Soluret i Tyresö Årsredovisning 2020 Brf Soluret i Tyresö Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

70 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kyndelgränd 8

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd i källare (port 7).

Lägenhetsnummer

082

Våningsplan

1 av 1

Upplåten mark

Ingen upplåten mark.

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Soluret HSB

Organisationsnummer

716418-6897

Allmän information

På östra Farmarstigen mellan Tyresö centrum och Trollbäcken ligger bostadsrättsföreningen Soluret. Föreningen bildades 1983 och registrerades 1984. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Kyndeln i Tyresö. Fastigheten rymmer 112st lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen är genom avtal ansluten till HSB Stockholm för förvaltning och fastighetsskötsel. Brf Soluret är ansluten till HomeSolution för enhetsmätning av el. D.v.s. föreningen säljer el till medlemmarna efter förbrukning. Lägenhetens förbrukning faktureras i efterskott på månadsavin. I föreningens gemensamma utrymmen finns föreningslokal, styrelselokal, tvättstugor och grovtvättstuga, bastu och solarium. Till varje lägenhet finns ett eget förråd.

Brf Soluret förfogar över en stor lekplats med många roliga lekredskap.
Obligatoriskt tillägg för bredbandsanslutning via Telenor.
Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Grundutbud av kanaler via Comhem
Obligatoriskt tillägg för bredbandsanslutning via Telenor. 100/100 Mbit/s.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Byggnadskommentar

Flerfamiljshus

Utförda renoveringar

Stamspolning utfördes 2017.
Relining av köksstammar utfördes 2014.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 112
Antal lokaler: 1

Antal lägenheter

112

Byggnader

Byggår

1989

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 486 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl. värme, vatten och kabel-tv. Tillkommer 125 kr mån för gruppanslutet bredband.

Andelstal

0,85144

Kommentar

Enhetsmätning av el, betala endast för din förbrukning!

Överlåtelseavgift

1666 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

714 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

100 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns 99 parkeringsplatser varav 34 carports. Gästparkering finns vid Kanelgränd 55 (intill matbutiken).
Separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

99 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy