Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östersundsgatan 7, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
97 kvm
Avgift
4 906 SEK / mån
Rum
4 rum

Välkomna hem till denna fantastiska bostad om 97 kvm med slående utsikt över Västerort!

Högt upp, närmare bestämt på våning 13 så finns nu tillfälle att förvärva denna mycket välplanerade och nyproducerade 4:a om 97 kvm i fritt insynsskyddat sydvästläge - med stora sociala ytor, fönster i två väderstreck och två ljuvliga franska balkonger som är omgivna av grönska! Bo i pulserande Vällingby Parkstad med tunnelbanan runt knuten. Genomgående stilrena och ljusa materialval med både funktion och finess som mittpunkt. Den magnifika utsikten som ni når från samtliga rum är lika fin dagtid som kvällstid, oavsett årstid. Detta drömboende måste upplevas på plats - Välkomna att stiga på!

Vi kliver in i bostaden och möts direkt av det härliga ljuset som strålar in genom de stora fönsterpartierna och från de franska balkongerna. Entréhallen erbjuder flera avhängningsmöjligheter för era ytterkläder och skor. Här finns även tre platsbyggda garderober för ytterligare förvaring av era ytterkläder och skor. Några steg in i bostaden, till vänster hittar vi de två badrummen placerade intill varandra. Båda badrummen är helkaklade med grå snygg klinkers på golvet och vita kakelplattor pryder väggarna. Båda badrummen inbjuder till hela familjens morgon- kvällsrutin eller varför inte njuta av lite ensamtid med en spakväll? Det ena badrummet innehar wc, tvättställ, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna. Det andra badrummet erbjuder wc, tvättställ, spegel med belysning, duschhörna samt tvättmaskin med ovansittande skåp. Här finns även plats för ett badkar om så önskas.

Vi forsätter vidare i bostaden och hittar ett rymligt master bedroom med en harmonisk känsla och stort ljusinflöde genom fönsterparti. Bädda upp den stora dubbelsängen med era favoritlakan och börja dagen och morgonen här med första koppen kaffe. Häng in kläder och förvara favoritskorna i de stilrena platsbyggda garderoberna. Det två mindre sovrummet, som ligger i anslutning till vardagsrummet, lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett eget bibliotek hemma? Ljustet strålar in genom fönsterpartiet och reflekteras fint mot de ljusa väggarna.

Till sist har vi bostadens nav och hjärta - kök och vardagsrum i en fantastisk öppen planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck samt öppning till den dubbla franska balkongen. Här kan ni bjuda in familj och vänner på goda middagar med himlen som närmsta granne. Det påkostade köket har allt man önskar sig och kan få vem som helst att drömma om att bli mästerkock. Vita släta skåpluckor och lådfronter som ger en luxuös känsla och med en utrustning som består av ugn, spishäll, diskmaskin samt kyl och frys i egen avdelning. Möblera med matbord för 6-8 personer och njut av frisk luft och oslagbar utsikt. Vardagsrummet är enkelt att möblera efter eget tycke och smak och sätta sin egen prägel med större soffgrupp, tillhörande soffbord samt mediamöbel intill fönsterparti med milsvid utsikt.

BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay med postombud. På våning 16 finns en gemensam takterass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 14 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning. I pulserande och ständigt växande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanans gröna linje tar dryga 20 min till city och en stor Hemköp finns längs Jämtlandsgatan.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy