Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Luxgatan 25, 3tr, Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
86 kvm
Avgift
4 715 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gaveltrea med stor balkong i västerläge - Sjönära!

- Ljus gaveltrea med öppen planlösning
- Stor balkong i västerläge
- Perfekt planerad
- Sjönära med goda möjligheter att ta över båtplats

Välkomna till denna välplanerade hörnlägenhet med fantastiskt ljusinsläpp i tre väderstreck och stor balkong i soligt västerläge. Öppen planlösning med stora sociala ytor för vardagsrum och kök, två ordentliga sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt hall med god förvaring. För den som är i behov att ett till rum går lägenheten enkelt att göra om till 4rok (se alternativ planlösning).

Stabil förening som har haft en avgiftsfri månad de senaste åren. Garage finns via hissen och även möjlighet att boka föreningens gästlägenhet.

På Lilla Essingen bor du med den perfekta blandningen av stadsliv och härlig grönska, omgiven av Mälaren. Direkt närhet till vattnet, badbryggor samt vackra Luxparken och Luxviken. Ön har natursköna grönområden samt ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt Pesso Stenugnsbageri är några av favoriterna.

I närområdet finns även matvarubutiker som exempelvis Ica och Tempo samt mycket bra kommunikationer. Du tar dig lätt till ön med busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Pendlarbåt med hållplats strax intill lägenheten.

Allmän information

Pris

KONTAKTA MÄKLAREN

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

86 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Luxgatan 25, 3tr

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

16073

Våningsplan

3 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Essinge Terrass

Organisationsnummer

769613-0132

Allmän information

Föreningen består av fyra flerbostadshus på adresserna Primusgatan 85, 87, 91, 93 och Luxgatan 25 och 27 med 100 st bostadsrätter, 3 lokaler och 71 st garageplatser.

Föreningen har god ekonomi och har under åren amorterat av sina lån kraftigt. 2016 sänktes årsavgifterna med 10%. Föreningen har haft en avgiftsfri månad de senaste åren.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Gård
-Gästlägenhet
-Föreninglokal
- Tvättstuga
- Cykelrum

RENOVERINGAR
2017 - Laddstolpar garage, installerat hjärtstartare samt fått bygglov för inglasning av balkonger beviljat.
2018 - Luftvärmesystem och inredning i gästlägenhet. Nya postboxar installerades i portarna.
2021 - Relining av delar av V/A-stammar.

För mer information om föreningen - gå in på www.essingeterrass.se eller prata med mäklaren.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lokaler

3

Antal lägenheter

100

Byggnader

Byggår

2006

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 715 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Andelstal

1,0485

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

96 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy