Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kalkstensvägen 3, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
93 kvm
Avgift
2 668 SEK / mån
Rum
3 rum

Generös trerummare med panoramautsikt över Limhamns Kalkbrott!

Generös trerummare med panoramautsikt över Limhamns Kalkbrott! Det är med stor glädje vi kan presentera denna unika trerummare på populärt Limhamnsläge med öppen planlösning och en utsikt som är få förunnat. Dessutom erbjuds en väl tilltagen balkong i soligt söderläge, varav halva är inglasad så att man kan nyttja den fantastiska extraytan större delen av året. Med ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck, fina ytor som bjuder in till sociala sammankomster, vitt kök med köksö och stilrena materialval är detta ett boende som ger känslan av både ljus och rymd. Med genomgående ekparkett, nymålade vita väggar, goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum och gäst-wc är lägenheten på Kalkstensvägen 3 en unik kombination mellan ett enkelt och praktiskt boende samt ett alldeles speciellt hem som erbjuder lite extra guldkant tack vare både utsikten och Victoria Parks serviceutbud.

Brf Paviljongen erbjuder ett livsstilsboende med tillgång till gemensam utomhuspool, lounge (där det serveras kaffe med fika varje vardag), bibliotek, biosalong, gym och spa med inomhuspool. Idag ligger verksamheten tillfälligt nere i gym, spa, restaurang och reception i väntan på att föreningen ska starta upp det igen. Under tiden har föreningen passat på att renovera och är redo att köra igång så snart allt är klart. Se mer info under Gemensamma utrymmen i föreningsinformationen.

Rumsbeskrivning

ENTRÉ/ HALL
Väl tilltagen hall med vita väggar (målat september 2021) och praktisk hall. Här erbjuds mycket goda förvaringsmöjligheter i form av både skjutdörrsgarderober och en klädkammare.
I anslutning till entrén når vi även gäst WC.

GÄST-WC
Mörk-grått klinkergolv och vitmålade väggar. Utrustat med wc-stol och handfat.

BADRUM
Helkaklat badrum grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns dusch med frostade duschdörrar, handfat med vit kommod och spegelskåp, wc-stol samt tvätt-avdelning med ytterligare förvaring och tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

KÖK
Kök i öppen planlösning med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Vita luckor, svart bänkskiva i sten och ljust kakel ovan. Här finns en fullständig maskinpark från Siemens med hel kyl och frys i rostfritt, inbyggd ugn och mikro, spishäll samt diskmaskin i rostfritt. Ekparkett och vita väggar (målat september 2021). .

VARDAGSRUM
Generös och ljus social yta med panoramafönster ut mot balkongen och kalkbrottet. Här finns plats för både mat- och soffgrupp och härifrån når vi även balkongen. Ekparkett och vita väggar.

SOVRUM 1 / MASTER BEDROOM
Plats för dubbelsäng och här finns även en hel garderobsvägg. Ekparkett och vita väggar (målat september 2021).

SOVRUM 2
Plats för säng samt ytterligare möblemang. Ekparkett och vita väggar (målat september 2021).

ÖVRIGT
Till lägenheten hör även ett källarförråd.
Brf Paviljongen erbjuder ett livsstilsboende med tillgång till gemensam utomhuspool, lounge (där det serveras kaffe med fika varje vardag), bibliotek, biosalong, gym och spa med inomhuspool. Idag ligger verksamheten tillfälligt nere i gym, spa, restaurang och reception i väntan på att föreningen ska starta upp det igen efter tidigare servicebolags konkurs. Under tiden har föreningen passat på att renovera och är redo att köra igång så snart allt är klart. Se mer info under Gemensamma utrymmen i föreningsinformationen.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Paviljongen Årsredovisning 2020 Brf Paviljongen Stadgar Paviljongen Energideklaration Paviljongen Stadgar 2018 Kalkstensvägen 5 energideklaration Paviljongen Årsredovisning 2019 Brf Paviljongen ED Kalkstensvägen 9-13

Allmän information

Pris

5 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3

Boarea (BOA)

93 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Kalkstensvägen 3

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer

1644

Våningsplan

3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Paviljongen

Organisationsnummer

769616-7266

Allmän information

Brf Paviljongen är en äkta förening som förvaltar den friköpta fastigheten Limhamn 150:385. Föreningen bildades samma år som byggåret 2007. Föreningen består av 129 st bostadslägenheter, lokaler för gemensamma aktiviteter, spa, restaurang och garage. Fastighetens adress är Kalkstensvägen 3, 5, 7 9, 11 och 13.

EKONOMI
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1190 kr år 2021).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (476 kr år 2021). Köparen blir medlem i HSB och betalar en medlemsavgift på 800 kr. Av denna summa deponeras 500 kr och återfås igen vid utträde ur HSB.

Senaste avgiftshöjningen gjordes 2021-07-01 med 2%.
Ingen planerad avgiftsförändring finns i dagsläget (kontrollerad 2021-09-28).

Föreningen har ett gemensamt elavtal och kostnad för hushållsel debiteras utifrån förbrukning.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Gjorda underhåll och renoveringar
2013 Den tioåriga underhållsplanen har uppdaterats till och med 2023. Reparation av entrédörrar som skadats vid in/utflytt och ovarsam hantering.
Belysning vid påfågelsdamm, innergårdar, fasaden och parken har åtgärdats. Stormskador har åtgärdats.
2014 Plåtning av takkanten på Victoriabyggnaden. Belysning längs kalkbrottet och gången från Victoriabyggnaden till utsiktsplatsen mot kalkbrottet har åtgärdats. Förbättrad trädgårdsskötsel. Ny plattsättning utanför receptionsentrén
2015 Utebelysning i park, på trädäck och vissa ytterdörrsarmaturer har reparerats. Övervakningssystem för värme, ventilation, kyla och elförbrukning har byggts ut och kan nu avläsas och styras via internet.
2016 Lagning av putsvägg på miljörum och gym.
2017 Omläggning av plattor vid ingången till loungen.
2018 Nyinstallation av stängbegränsare i norra och södra korridoren. Skydd för rörelsehindrade.
2019 Underhåll av ventilationssystemet.
2021 Åtgärdat vattenventiler. renovering av duschar i spa. Återställande av biograf (projektor och ljudsystem).

Pågående underhåll:
Stam- och slamspolning, klart v 41 2021.

Inga större renoveringar är planerade. Däremot görs fortlöpande underhåll inom fastigheten enligt fastställd underhållsplan.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Här finns boule och tennisbana. På området finns både inom- och utomhuspool. I spelrummet har du tillgång till bibliotek, biljard och spelbord. Vidare finns det spa, bad och gym som du har fri tillgång till. Här finns även en behandlingsavdelning där du kan beställa massage, ansiktsbehandling m.m..
Tre övernattningsrum finns att hyra.
I serviceavgiften (för personer över 15 år) ingår bland annat:
Bad, bastu, tennis, filmvisningar, föreläsningar och andra arrangemang i Victoriahusets biosalong. I anslutning till biografen ligger lounge och reception.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till TV, internet samt bredbandstelefoni via Telenor. Telenors basutbud på 17 kanaler ingår i avgiften inkluderat Telenor Stream. Obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
65 garageplatser, 40 parkeringsplatser och 4 mc platser finns att hyra. Garageplats 663 kr/mån, parkeringsplats utomhus kostar 408 kr/mån. Vid överlåtelse frigörs ofta platser så det är nästintill möjligt att garantera p-plats inledningsvis. Garaget nås både genom nergång från området samt genom nergång eller hiss via Victoriahuset. Övrig parkering finns på markplan.
Gästparkering finns i närheten av Victoriahuset och utanför Kalkstensvägen 3.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.
I vinkällaren får du tillgång till ett eget vinfack.

KONTAKT
Hemsida: www.paviljongen.bostadsratterna.se
E-post: paviljongen.limhamn@gmail.com

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

129

Ekonomi

Månadsavgift

2 668 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 1 350 kr/mån/person över 15 år avseende gemensamhetsavgift, 100 kr/mån avseende bredband samt 100 kr/mån avseende kabel-tv.

Andelstal

0,91511%

Andel av månadsavgift

0,91511%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

137 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy