Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Täppgränd 103, Enskede/Enskededalen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
64 kvm
Avgift
2 975 SEK / mån
Rum
2 rum

Fin tvåa med balkong i väst!

Luftig och hemtrevlig tvårummare med gott om plats för paret eller den växande familjen! Här bor du ljust och insynsskyddat med hiss i huset, närhet till tunnelbana och rejäl balkong med eftermiddags- och kvällssol. Genomgående parkettgolv och vita väggar. Här finns en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol, ett fullutrustat och renoverat kök med matplats för det stora sällskapet. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt badrum med tvättmaskin och badkar, insynsfritt, rymligt sovrum och gott om förvaringsmöjligheter genom både klädkammare och ett stort, externt förråd.

Brf Videgården 1 är en välskött och trevlig förening i Enskededalen. Föreningen har en fin innergård med gräsytor, sittbänkar och lekplats. Föreningen tillhandahåller även cykelrum/barnvagnsförråd, tvättstuga och samlingslokal som går att hyra och föreningen äger marken samt har ca 18 hyresrätter kvar!

På bara ett par minuters gångavstånd ligger Sandsborgs T-banestation som tar dig till City på ca 10 minuter. I anslutning finns även ett litet centrum med bl.a. mataffär, apotek, gym, Pressbyrå, bibliotek, simhall och torghandel. I närheten finns även flertal goda restauranger och mysiga fik, skolor och förskolor, utomhuspool och parker. Globen och Tele2-arena som erbjuder ett rikt utbud av nöjen, shopping och sportevenemang finns några stenkast bort. Innerstaden är bara några minuter bort med bil eller cykel. I närheten av lägenheten ligger populära friluftsområdet Nackareservatet med dess badsjöar, fina promenadstråk, motionsspår, golfbana och utegym. Under fina sommardagar kan man njuta vid utomhusbassängen vid Nytorps gärde. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar utförsåkning.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy