Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Värmlandsgatan 10, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
77.5 kvm
Avgift
3 871 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Väldisponerad trea med låg avgift på Herrhagen!

Varmt välkomna till denna väldisponerade trea på Herrhagen i Karlstad.

Här finner ni en smakfullt renoverad lägenhet där kök, duschrum och ytskikt renoverat under åren. Stort allrum med plats för såväl matgrupp som soffgrupp, två sovrum i bra storlek, renoverat duschrum och en härlig balkong. Här bor ni med närhet till livsmedelsbutiker, skola, förskola, restauranger samt butiker. Med en kortare promenad når ni Karlstad centrum och allt dess utbud. Bra kommunikation med linjetrafik runt hörnet som tar dig till stadens övriga stadsdelar.
Ett annat stort plus är att bredband ingår i den redan låga månadsavgiften. Ta hissen från entréplan för att uppleva denna trevliga bostad.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för klädavhängning. Tapetserade väggar med tapeter från Svenskt Tenn och klinker på golvet.

KÖK
Trevligt kök som genomgått stora renoveringar. Köket är ifrån IKEA, ljusa snickerier, bänkskiva i en mörk nyans som bryter fint mot de ljusa snickerierna. Den maskinella utrustning består av diskmaskin, kyl och frys, spishäll, inbyggnadsugn och mikro.

VARDAGSRUM
Vidare in i lägenheten nås bostadens stora vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matgrupp. Fönster ut mot Värmlandsgatan med härligt ljusinsläpp. Fint parkettgolv och ljusa väggar ger en ljus och rymlig känsla.

SOVRUM 1
Sovrum i bra storlek med plats för säng samt passande möblemang. Kan även användas som kontor eller gästrum. Gott om förvaring genom inbyggda garderober. Grått laminatgolv och och vacker tapet från William Morris.

SOVRUM 2
Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Mysiga färger på väggar och golv. Utgång till den härliga balkongen där solen kan åtnjutas stora delar av dagen.

DUSCHRUM
Fint och fräscht duschrum från 2015. Grått klinker på golv och ljust kakel på väggarna. Här finns ett fint tvättställ med underliggande kommod, tvättmaskin, spegelskåp och skåp med förvaring, WC och dusch.

Balkong i söderläge mot Värmlandsgatan.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar HSB BRF BALDER I KARLSTAD 2018 Stadgar Registreringsbevis Komplement till stadgar Årsredovisning HSB BRF BALDER I KARLSTAD 2018 Energideklaration Årsredovisning HSB BRF BALDER I KARLSTAD 2017 årsredovisning hsb brf balder 2019 ED Bergslagsg7-7a, 9-9b, Värmlandsg8-8a

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

77.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Värmlandsgatan 10

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd tillhörande bostaden finns.

Lägenhetsnummer

86

Våningsplan

2

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Balder i Karlstad

Organisationsnummer

773200-3418

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
114 lägenheter, 3 lokaler och 9 hyresrätter. 75 bilplatser.

BYGGNADSÅR
1980

ÖVRIGT
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Tvättstuga finns på Bergslagsgatan 7. I tvättstugan finns 6 tvättmaskiner där man kan boka 3 åt gången, flera torktumlare och torkskåp. Hiss går ända ner till källarplan.

Föreningslokalen på bottenplan Värmlandsgatan 8 kan bokas för möten, kalas och övernattning. Det finns 4 sängplatser men stort utrymme om man har egna extrasängar samt pentry och dusch/toa. Kostnaden är 200 kr/natt och 300 kr för en aktivitet över dagen/kvällen.

KONTAKT
Ulla Pettersson
+46768213459

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Kabel-TV via ComHem ingår i avgiften.
Internet: Bredbandsuppkoppling (100/100 Mbit) via Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

ÖVRIGA BYGGNADER
Förutom tvättmöjligheterna i badrummet finns föreningens tvättstuga i entrèplan på Bergslagsgatan 7. Denna renoverades under 2013 med nya tvättmaskiner.

Utförda renoveringar

Rotrenovering planerad till ca år 2040.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 114
Antal lokaler: 3

Antal lägenheter

114

Byggnader

Byggår

1980

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss från markplan.

Ekonomi

Månadsavgift

3 871 SEK/månad

Andelstal

0,90054

Kommentar

Driftkostnader enligt schablon.

Överlåtelseavgift

1 163 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

465 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Separat kö till föreningens parkeringsplatser. Öppna P-platser utan motorvärmare kostar 102 kr/mån och öppna P-platser med motorvärmare kostar 215 kr/mån. Parkering under tak kostar 160-170 kr/mån beroende på läget.
Finns trånga platser lediga, men till de mer populära platserna är det kö.

PARKERINGSINFORMATION FRÅN FÖRENINGEN
75 Biluppställningsplatser finns i föreningen, med separat kö från 102 kr till 215 kr, beroende på plats av parkeringen. Även platser med eluttag finns.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy