Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Stekastigen 16, Agnesberg, Agnesberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
60.5 kvm
Avgift
4 186 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Topprenoverad 2,5a med balkong i söder!

Varmt välkomna till en av de allra finaste bostäderna på Stekastigen! Hela bostaden har genomgått en renovering där kök och badrum sticker ut. Kvadratmeterna är utnyttjad till max då säljarna har skapat ett extra sovrum. Vardagsrum med plats för den stora soffan. Från vardagsrummet når den möblerbara balkongen i soligt söderläge. Lugnt beläget sovrum med plats för dubbelsäng. Just utanför den ytterdörren finns plats för cafébord med tillhörande stolar där ni kan avnjuta morgonkaffet i solen. Till bostaden hör ett källarförråd. Här bor ni i stor och stabil förening som förvaltas av Riksbyggen.

Området är lugnt och trivsamt med närhet till goda kommunikationer. Busshållplats finner du ett par hundrameter bort, där buss 173 tar dig till centrala Göteborg och buss 401 mot Angered/Kungälv. Som sista hus i kvarteret bor utan förbipasserande trafik samt med det bästa solläget.

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus välkomnande hall där ytterkläderna hängs av smidigt just innanför dörren.

Kök

Snyggt renoverat i tidlöst vitt. Välutrustat med ugn i bekväm arbetshöjd, integrerad diskmaskin, häll fläkt samt kyl och frys. Ovan bänkskivan i trä sitter ett fint vitt kakel. Naturlig plats för matbord invid fönstret.

Vardagsrum

Slås av ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet. Här rymmer ni den stora soffan med enkelhet. De vita väggarna bryts snygg av mot en fondtapet. Från vardagsrummet når ni den möblerbara balkongen i soligt söderläge. Njut av solen större delen av dagen!

Sovrum

Det stora ligger lugnt och insynsfritt. Plats för dubbesäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring i skjutdörrsgarderob och möjlighet att möblera med byråer.

Sovrum

Säljarna har skapat ett extra rum som fungerar både som sovrum och kontor beroende på behov. Även här hittar ni en garderob.

Badrum

Snygg renoverat. Dusch med vikbara glasvägg, kommod, spegel, lampa och wc.

Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Agnesbergshus nr 2 Årsredovisning 2021 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

60.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Stekastigen 16

Ort

Agnesberg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

95

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Agnesbergshus nr 2

Organisationsnummer

757201-7486

Allmän information

RB BRF Agnesbergshus 2 äger fastighetenrna Gårdsten 74:1-2, 75:2 och 76:1 i Göteborgs kommun.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-TV levereras via ComHem, grundutbudet av kanaler ingår i månadsavgiften. Likaså ingår bredband från ComHem med 50 Mbit hastighet.

Byggnadskommentar

1967 uppfördes husen med 100 lägenheter med en sammanlagd lägenhetsyta om 6 512 m².

Utförda renoveringar

2015 Lades taken om. Nya garage byggdes och p-platserna asfalterades om. Vidare målades fastigheten om, ventilationen kontrollerades samt byte av fönster (3-glas) och balkongdörrar.
2017 Filmning av rörstammarna (vatten och avlopp).
2018 Byte av takpapp på förrådsbyggnaderna.
2019 Service och reparation av pelletspanna.

Kommande renoveringar

Radonmätning av fastigheterna.
Spolning och filmning av stammar.
Undersökning dörrar.

Övriga utrymmen i föreningen

Två väl utrustade tvättstugor, belägna i separata hus intill gatan. Tvättstuga 1 ligger på nr 6 och Tvättstuga 2 ligger på nr 12. Tvättider finns alla dagar i veckan mellan kl. 7-12, 12-17, 17-21 och 21-7. Man kan alltså tvätta även nattetid om man önskar det. Tvättstugorna är utrustade med tre tvättmaskiner, torktumlare, mangel samt två torkrum.

I huslänga 8 finns bastu och motionslokal.

Gemensamma uteplatser, lekplats och boulebana.

Förråd för cyklar och barnvagnar finns.

Bostadsrättsföreningens styrelserum för möten finns i källaren på Stekastigen 8.

Till varje lägenhet hör ett källarförråd i hus 4, 8 eller 14.

Antal lägenheter

100

Byggnader

Byggår

1967

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 186 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv samt bredband.

Andelstal

0,94659 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns 65 parkeringsplatser samt 40 garageplatser i föreningen som kan hyras mot en avgift. Till dessa tillämpas separat kö. För besökare finns ett antal avgiftsbelagda gästparkeringar vid garagen.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

147 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

165 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl